В Україні помітили перший BMW XM за 7 мільйонів гривень

25 мая 2023

В Україні помітили перший BMW XM за 7 мільйонів гривень - фото

Буквально кілька тижнів тому компанія BMW презентувала свій найбільший і найдорожчий кросовер XM, який тільки недавно з'явився на ринку і зараз є найдорожчим у німецького автовиробника. Попри ціну та відносну ексклюзивність новинки, автомобіль уже з'явився в Україні та навіть встиг отримати номери Дніпропетровської області.

Машину помітили на одному із парковок у Києві, попри регіон на номерних знаках. Згідно з прайсом офіційного дилера, цінник на таке авто стартує з 7 мільйонів гривень. Невідомий українець купив авто у темно-сірому кольорі з глянсовими чорними вставками, що разом із ламаними лініями кузова лише додають автомобілю брутальності.

Зазначимо, що у 2023 модельному році саме BMW XM став флагманом німецького автовиробника. Як і інші моделі марки, автомобіль отримав величезні "ніздрі" та двоярусні фари. Також зовні можна помітити величезний повітрозабірник розташований у передньому бампері та незвичайні задні фари.

topgir
topgir

Величезні розміри позашляховика не пов'язані з "сімейністю" цього автомобіля. Так, усередині встановлено лише два ряди сидінь. Матеріали оснащення салону - алькантара, шкіра та карбон. У рух ця німецька пишність наводить 4,4-літровий V8 з двома турбінами, який працює в парі з електромотором, що дозволяє отримати з цієї силової установки 653 к.с.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ліквідація Путіна: експерт розповів, чи дали б Україні це зробити 3 октября 2024

Ліквідація Путіна: експерт розповів, чи дали б Україні це зробити

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос 3 октября 2024

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос Актору було 84 роки

Зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною через 10 років спільного життя 3 октября 2024

Зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною через 10 років спільного життя: перед цим у них була криза в стосунках Пара намагалася зберегти стосунки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше