В Україні помітили унікальний електрокар Skoda Enyaq Coupe iV vRS

19 июля 2023

В Україні помітили унікальний електрокар Skoda Enyaq Coupe iV vRS

Останнім часом в Україні помічають чимало цікавих та екзотичних автомобілів, у тому числі електрокарів. Так, нещодавно на вулицях Києва помітили унікальний заряджений електрокар Skoda Enyaq Coupe iV. Автомобіль має не тільки видатний дизайн з гострими та агресивними гранями, але й значні характеристики з пробігом на одному заряді 517 кілометрів.

Фото автомобіля на київських вулицях опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua у Instagram. Якщо порівнювати заряджену версію моделі, то вона відрізняється від стандартного автомобіля, вона відрізняється більш різкими формами, і цікавим силуетом. У версії vRS автомобіль має цікавіший і агресивніший обвіс з 20-дюймовими дисками.

Topcars UA
Topcars UA

У салоні з'явилися спортивні сидіння, а під капотом встановлена найкраща 300 сильна електрична установка, що складається з двох моторів, які забезпечують машині повний привід. Розгін до 100 км/год займає у автомобіля 6,5 с, що робить його найшвидшим кросовером Skoda.

Topcars UA
Topcars UA

Максимальна допустима швидкість автомобіля становить 180 км/год, а акумулятор на 82 кВт∙год дозволяє проїхати на одному заряді до 517 кілометрів. В Україні купити це авто у офіційного дилера неможливо, а в Європі ціни на нього стартують від 63 300 євро, що робить його також найдорожчим автомобілем Skoda.

Нагадаємо, що раніше в Києві помітили ще одну Skoda Enyaq у версії Founders Edition.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов 4 октября 2024

"Про Путіна не розмовляли". Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля – актор Дмитро Пєвцов Режисер також зізнався, які два російські артисти його приємно вразили на майданчику

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста 4 октября 2024

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста. Фото і відео Підозрюваному та його спільнику загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше