В Україні продають копію Lamborghini Reventon - фото

24 ноября 2023

В Україні продають копію Lamborghini Reventon за 15 000$ - фото

Унікальний Lamborghini Reventon, створений зі скловолокна, є дивовижним твіром. Цей автомобіль оснащений двигуном Audi V8 і здатний розвивати швидкість до 240 км/год.

У Львові з'явився незвичайний автомобіль, подібний до обмеженої версії Lamborghini Reventon, але це саморобна копія. Один український майстер вклався у створення цього дорогого автомобіля. Наразі він доступний для покупки, інформація про продаж розміщена на Auto.ria.

Клон Lamborghini Reventon був зібраний колишнім інженером компанії ЛАЗ Олегом Грицаєм, який вже має досвід у створенні власних автомобілів. Цей проект зайняв 4 роки його життя.

Кузов автомобіля зроблений зі скловолокна, повторюючи клиноподібний дизайн оригінального Lamborghini Reventon, включаючи характерні двері купе, що вертикально піднімаються. Усередині авто встановлені спортивні сидіння, передбачено клімат-контроль.

Клон Lamborghini Reventon отримав силове встановлення від Audi A8 першого покоління. Його двигун V8 об'ємом 4,2 літра видає 300 кінських сил та працює з автоматичною коробкою передач. Цей саморобний автомобіль здатний досягти швидкості до 240 км/год.

Оригінальний Lamborghini Reventon є справжньою легендою, оснащеною 650-сильним V12, здатним розганятися до 340 км/год і досягати 100 км/год за 3,4 секунди.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше