В Україні створили додаток для атак на Росію в онлайні

14 января 2023

В Україні створили додаток для атак на Росію в онлайні

Одеська група "Технарі" створила мобільний додаток "Цифрова бавовна" для кібератак на російські онлайн-ресурси. З його допомогою можна тривалий час надсилати запити на сайти для їхнього перезавантаження або виведення з ладу. Про це повідомляє DOU.

"Що більше пристроїв одночасно задіюють програму, то відчутніший удар. Додаток автоматично формує пакет цілей, після чого спрямовує атаки з 2, 5, 10 або 50 тисяч телефонів. Якщо сайт відновлюється, то система робить паузу, обнуляє списки атак і відновлює кібератаки", - зазначив один із розробників і співзасновник IT WAR UA Андрій Кривошеєв.

Головними цілями обрано банківську та фінансову інфраструктури, а також держоргани РФ. З цими трьома сферами росіяни стикаються щодня. Тому збої доставлять безліч незручностей. Неможливо буде скористатися онлайн-банкінгом, оплатити комуналку, зв'язатися з техпідтримкою тощо.

"Атаки проводяться через 100 тисяч проксі, розрахованих на 500 тисяч осіб, тому росіяни не зможуть дізнатися IP-адреси українців, які використовують додаток. Підставні адреси постійно змінюються, що ще більше ускладнює завдання. Ми не тягнемо трафік з користувачів постійно, а беремо його тільки в моменти атак, після чого проводимо умовні DDoS-пульсації проти ворога. Жодних персональних даних від вас застосунок не збиратиме і не вимагатиме. Єдине, що знадобиться - згода на роботу застосунку у фоновому режимі та згода на показ пуш-повідомлень", - додав Кривошеєв.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні винайшли механізм для дистанційної стрільби. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ заявили про атаку дронів та пожежу у Ростовській області 27 сентября 2024

Пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю 27 сентября 2024

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю. Подробиці і фото "Бізнесмену" загрожує до семи років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше