В Україні вимагають знизити ціни на пальне

2 июня 2023

В Україні вимагають знизити ціни на пальне - подробиці

Експерти паливного ринку очікують, що вже найближчими тижнями в Україні буде підвищення цін на пальне. Це з поверненням податку паливо. Тепер же на сайті президента з'явилася петиція, в якій українці пропонують скасувати повернення податків на паливо, адже якщо податки все ж таки повернуть, то вартість бензину зросте на 12 гривень на кожному літрі.

Президента просять залишити ПДВ та акцизи на пальне на нинішньому рівні як мінімум до кінця війни. У випадку, якщо петицію все ж таки не підтримають і податки та акцизи повернуть, то цінники на всі види палива зростуть приблизно на 15-30%. За даними експертів паливного ринку, повернення податків призведе до зростання цін:

  • А95 (+12 грн за літр),
  • дизель (+8 грн за літр),
  • газ (+3 грн.).

Це спричинить підвищення цін на багато товарів та послуг в Україні на 15-30%, а частка нелегального тіньового ринку може різко збільшитися до 20-30%. На цей час петицію підписали близько 2 тисяч осіб із 25 тисяч необхідних підписів. До кінця збирання підписів залишається близько 92 днів.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про несподівану причину здешевлення палива в Україні.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Ніч яка місячна": Пивоваров із KOLA осучаснили легендарний український хіт. Відео 3 октября 2024

Співак Артем Пивоваром, який останні кілька років творчий ресурс черпає, зокрема, з віршів українських класиків, презентував нову композицію.

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів" 3 октября 2024

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів": у чому особливість і скільки коштують квитки Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт

Заріцька показалася за катанням на сапборді 3 октября 2024

Фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька останні теплі дні цього року проводжає водними розвагами у столиці. В сторіс свого Instagram вона показалася за катанням на сапборді.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше