В Україну привезли перший BMW 7 series у кузові G70 - фото

22 декабря 2022

В Україну привезли перший BMW 7 series у кузові G70 - фото

В Україні завжди були ексклюзивні машини і попри початок війни, їх кількість на дорогах не особливо зменшилася. Понад те, в Україну продовжують прибувати ексклюзивні новинки світового автопрому. Серед таких авто в Україну нещодавно завезли і BMW 7 Series G70, який, ймовірно, став першим автомобілем в Україні.

Про появу в Одесі ексклюзивного авто розповіли у виданні ТопЖир.

Відомо, що у седана буде бензинова, гібридна та повністю електрична версія. В Україну, за попередньою інформацією, завезли саме бензиновий автомобіль. У новому поколінні 7 Series трохи набрала розмірів, а також отримала кардинально новий дизайн. В очі відразу кидаються більш агресивні передні та задні бампери, а також двоповерхова оптика спереду.

ТопЖыр
ТопЖыр

Автомобіль нашпигований великою кількістю моніторів, як для передніх, так і для задніх пасажирів. Крім цього, на задньому ряду є унікальна фішка від BMW - 31-дюймовий домашній кінотеатр, який за бажання можна розкласти зі стелі. Також в авто є пневмопідвіска та керовані задні колеса.

Під капотом екземпляра з Одеси розташувався 4,4-літровий двигун на 544 л. з V8, який з'єднаний із повним приводом. Вся ця система здатна видавати максимальну швидкість на рівні 250 км/год та розгін до 100 км/год за 4,4 секунди. Цінник на це авто в Україні стартує з 4,15 млн гривень.

ТопЖыр
ТопЖыр

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали на яких автомобілях українці виїхали за кордон і зараз катаються Європою.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Молдова готується стати стратегічним хабом для відбудови України 19 мая 2024

Шольц сказав, що Молдова страждає через російську агресію проти України та її наслідки, як економічні, так і у сфері безпеки, й пообіцяв і надалі надавати країні всебічну підтримку.

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше