В Украине появились первые "автомобили несокрушимости"

7 января 2023

В Украине появились первые "автомобили несокрушимости" - подробности

Нещодавно в Україні з'явилися так звані "Пункти незламності", але мало хто знає, що в деяких регіонах є справжнісінькі "Авто незламності". Такі пункти допомоги городянам у разі надзвичайної ситуації підготували у Кременчуці. На сьогодні місто має вже 6 "Незламних Автомобілів", які готові прийти на допомогу мешканцям міста в будь-який момент.

За основу автомобілів брали або невеликі мікроавтобуси або вантажівки. Як повідомив мер міста на своїй сторінці у Facebook, найновіший "Незламо Мобіль" місто отримало завдяки волонтерам і меценатам. Основою для машини став Mercedes-Benz 1124, який обладнали всіма необхідними інструментами для роботи у надзвичайних ситуаціях.

Facebook
Facebook

Автомобіль можуть як залучати до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, так і використовувати його як мобільний "Пункт незламності". Загалом у місті працює 6 таких авто, які можуть оперативно дістатися будь-якої точки міста. Також авто використовують для забезпечення стаціонарних "Пунктів незламності". З інших особливостей варто відзначити, що авто можуть використовувати як сирену, для інформування мешканців міста про повітряну тривогу.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що нещодавно в Канаді на себе приміряв роль "Автомобіля незламності" пікап Ford F-150, який два дні поспіль живив приватний будинок.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ заявили про атаку дронів та пожежу у Ростовській області 27 сентября 2024

Пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

"Холостяк" Олександр "Терен" зробив свій вибір, він розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію 27 сентября 2024

"Холостяк" зробив свій вибір: Олександр "Терен" розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію Він зізнався, що прощатися з учасницями було складно

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше