Google посилює захист від стеження за людьми

11 июня 2024

Важливо: Google посилює захист від стеження за людьми

Google почала інформувати своїх користувачів про значущі зміни в налаштуваннях конфіденційності сервісу "Карти". Компанія планує відмовитися від хмарного зберігання "Хронології" і надає час до 1 грудня 2024 року для перенесення геолокаційних даних локально.

"Хронологією" називають особисту карту, де зберігаються відвідані місця, маршрути поїздок, що базуються на історії розташування.

"Щоб і надалі використовувати хронологію, потрібно встановити нову версію програми "Google Карти". В іншому разі ви можете втратити старі дані "Хронології"», доступні онлайн через веб-інтерфейс", - йдеться в повідомленні техногіганта.

Це означає, що "Хронологія" буде, але тепер зберігатиметься локально, а не в хмарі, що, за твердженням Google, має запобігти небажаному відстеженню користувачів сторонніми особами. Цей функціонал буде прив'язаний до вашого пристрою, і доступ до історії переміщень буде можливий тільки з того девайса, який використовували для збору і запису геоданих користувача.

До початку зими користувачі мають можливість увійти в розділ «Хронологія» і зберегти попередні маршрути на своєму пристрої або створити резервну копію. Після зазначеної дати вони будуть недоступні. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з'явилася нова схема злому TikTok. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Військовий Даніель Салем зізнався, що зробить з Потапом і Ямою при зустрічі 14 сентября 2024

"Я їм не раджу зі мною говорити": військовий Даніель Салем зізнався, що зробить з Потапом і Ямою при зустрічі Він має негативне ставлення до зірок

13-річна дочка Анатоліча відмовилася від російської екскурсії в Мілані: ведучий різко звернувся до прихильників "какая разніца" 14 сентября 2024

13-річна дочка Анатоліча відмовилася від російської екскурсії в Мілані: ведучий різко звернувся до прихильників "какая разніца" Зірковий батько пишається донькою

Тест на психічне здоров'я та ступінь втоми "Обертовий змій": перевірте свій стан 14 сентября 2024

Наскільки ви втомилися: пройдіть тест, щоб визначити

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше