Винахідник назвав, що б не дало Путіну напасти на Україну

21 мая 2024

Винахідник назвав, що б не дало Путіну напасти на Україну

Засновник оборонної компанії Anduril Палмер Лакі заявив, що якби Путін використав штучний інтелект, він би зрозумів, що повномасштабну війну починати не потрібно. Заяву Лакі цитує Business Insider.

Світ порівнює штучний інтелект із наступною атомною бомбою. Через це були побоювання з приводу воєн майбутнього. Водночас винахідник вважає, що технологія поліпшить ведення боїв.

"ШІ стане інструментом, який викладе всі карти на стіл для всіх. Я сподіваюся, що з'являться диктатори, які ухвалюватимуть кращі рішення, тому що навіть вони матимуть кращу інформацію від ИИ", - сказав він.

За інформацією ЗМІ стартап Luckey's Defense Tech від Anduril займається дослідженнями на основі штучного інтелекту для розв'язання проблем військових США та їхніх союзників.

"Крім низки яскравих автономних дронів і транспортних засобів, основою Anduril є власна програмна система на основі штучного інтелекту, що отримала назву Lattice. Lattice діє як командний центр для людини-оператора, що керує мережею автономних пристроїв, які можуть виходити на лінію небезпеки і проводити спостереження або інші місії", - йдеться в матеріалі.

Палмер Лакі додає, що ПЗ, а не важка техніка, дає Штатам перевагу над іншими країнами.

"Використання програмного забезпечення для ухвалення рішень удвічі або вдесятеро швидше - це здатність, яку, на мою думку, наші супротивники і близько не зможуть скопіювати", - запевнив підприємець.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін наказав цензурувати комп'ютерні ігри. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку 22 сентября 2024

Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку Співак отримав велику кількість добрих слів від шанувальників

Половина росіян підтримує завершення війни без досягнення цілей Путіна 22 сентября 2024

Переважна більшість опитаних росіян (63%) хотіла б укладання мирної угоди між Москвою та Києвом протягом найближчого року на основі взаємних поступок.

На Київщині під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували їжака 22 сентября 2024

Кожне життя важливе: на Київщині під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували їжака. Фото Наразі тварині нічого не загрожує

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше