Виробництво ракет "Кинжал": експерт прокоментував можливості РФ

2 мая 2024

Виробництво ракет "Кинджал": експерт прокоментував можливості РФ

Окупанти мають можливості для подальшого виробництва ракет "Кинжал". І це відбувається незалежно від того, як у них складається ситуація з поставками потрібних деталей, сказав військовий експерт Іван Киричевський.

Зокрема, РФ змогла "імпортозаміститися", бути незалежною від надходжень в обхід санкцій. Представники країни-терористки почали робити свою електроніку.

"Щодо темпів виробництва, то темпи, з якими росіяни наносять удари по нашій енергетичній інфраструктурі, можуть вказувати на те, що ми, можливо, не все знаємо про російський ракетний арсенал або про можливості з виготовлення ракет", - пояснює Киричевський.

Вікно можливостей для збиття такої ракети виникає при падінні швидкості польоту до прийнятних показників, а також на останніх км підльоту до цілі.

"Тобто, щоб збити ракету біля цілі, там має стояти Patriot. Відповідно, "Кинжал" може летіти над Києвом у бік західної України, і там ще немає можливості збити "Кинджал". Щоб збити "Кинджал" на будь-якому етапі польоту нам потрібні від американців протиракетні комплекси THAAD. Навіть якщо і коштує батарея 2 млрд дол, але це виправдані витрати", - зазначив експерт, додавши, що про ці комплекси поки що не йдеться.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти вдарили по Україні ракетою, яку розцінюють як гіршу за "Кинжал".

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ 16 мая 2024

У 2022 році Китай експортував до Росії більше 700 тонн нітроцелюлози. У 2023 році цей обсяг збільшився майже вдвічі та перевищив 1 300 тонн.

У Польщі вбили українця та намагалися спалити його тіло 16 мая 2024

Арештовано трьох громадян Польщі, зокрема одну жінку. Один з підозрюваних був працедавцем, який надавав роботу і житло загиблому українцю, а інший - співробітником.

"Наче розлили варення": офіційний портрет короля Чарльза викликав дискусію у мережі 16 мая 2024

"Наче розлили варення": офіційний портрет короля Чарльза викликав дискусію у мережі. Фото Королівські шанувальники назвали картину "відходом від традицій"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше