Власник Tesla Motors збирається побудувати сонячну "гігафабрику"

20 июня 2014

Компанія SolarCity, що належить власникові Tesla Motors Ілону Маску, оголосила про покупку виробника сонячних батарей Silevo. Завдяки цьому придбанню SolarCity сподівається побудувати один з найбільших сонячних заводів у світі.

Silevo виготовляє високоефективні фотоелементи, які дозволяють виробляти більше енергії за менші гроші. Таким чином, з використанням цих технологій компанія Маска збирається створити "гігафабрику" з виробництва сонячної енергії.

Згідно прес-релізу, компанія Маска планує вийти на потужність 1 ГВт енергії в найближчі два роки. SolarCity вже веде переговори з владою про будівництво своєї "гігафабрики" в штаті Нью-Йорк. Фінансові аспекти угоди не розкриваються.

Незважаючи на те, що пропозиція на цьому ринку перевищує попит, SolarCity заявила, що розраховує на майбутнє, в якому сонячна енергія зможе повноцінно конкурувати з корисними джерелами і навіть перевершити їх.

Цей проект обійдеться в $ 5 млрд, створить 6,5 тисячі робочих місць і, на думку Маска, подвоїть світове виробництво літій-іонних акумуляторів.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто 28 сентября 2024

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше