Власник ексклюзивної BMW I7 потрапив у паркувальний скандал у Києві

14 июня 2023

Власник ексклюзивної BMW I7 потрапив у паркувальний скандал у Києві

Буквально нещодавно ми розповідали про появу на вулицях Києва одного з найновіших електроседанів від BMW – моделі i7. Схоже, що тепер таких седанів на вулицях Києва кілька, а їхні водії є далеко не законослухняними водіями. Так, нещодавно ще одну BMW I7 помітили на парковці біля ТРЦ у Києві.

Новина про те, що на вулицях Києва вже є не один BMW I7, звичайно ж не може не радувати, але той факт, що власник авто не виконує ПДР і не поважає інших водіїв, безумовно, пригнічує. Так, на опублікованому фото водій BMW припаркував своє авто не лише одразу на два паркомісця, а й зайняв одразу два місця для людей з інвалідністю.

Зазначимо, що ціни на авто стартують від 116 тисяч євро (4,63 млн. гривень). У рух автомобіль наводить два електромотори на 544 к.с., а розгін до 100 км/год займає 4,7 секунди. Батарея на 101,7 кВт∙год дозволяє проїжджати на одному заряді до 625 кілометрів.

Нагадаємо, що на вулицях столиці також помітили ексклюзивний BMW XM, який буквально нещодавно вийшов на ринок.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Спецпрокурор США наполягає на суді над Трампом 3 октября 2024

Під час виборів 2020 року підсудний намагався скасувати результати виборів у семи штатах, які він програв, і президентський імунітет не може його захистити від відповідальності за це, заявили у прокуратурі.

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів" 3 октября 2024

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів": у чому особливість і скільки коштують квитки Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт

Кремль наказав медіа обходити тему підвищення витрат на війну - ЗМІ 3 октября 2024

Пропагандисти дістали від урядовців наказ подавати держбюджет як "соціальний", а про витрати на військову агресію взагалі не говорити.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше