Вживаний монітор: чому покупка може бути вигідним рішенням?

29 августа 2023

Було у вжитку – значить, не якісне? Все зовсім не так, якщо йдеться про техніку з Європи. Варто зазначити, що лізингова європейська техніка проходить надійний контроль якості. Найчастіше вона використовується в демонстраційних цілях: наприклад монітор, комп'ютер, планшет можуть стояти на прилавку магазину та зберігати всі свої функції.

Недорого купити вживаний монітор на https://gazik.ua/catalog/monitory/ – вигідне рішення для багатьох людей з ряду причин. Монітор є невід'ємною частиною комп'ютера, а бюджетний товар стане чудовою знахідкою для молодих фахівців, студентів, які не бажають витрачати великі суми на нове обладнання. 

Монітори, які були у вжитку, зазвичай коштують набагато дешевше, ніж нові. Придбати монітор на сайті https://gazik.ua/ також захочуть ті, хто планує використовувати його як додатковий екран. Це оптимальне рішення для геймерів, програмістів, дизайнерів, які працюють з різними програмами. Можливо, покупець хоче створити домашній офіс, покращити робочу станцію – для цього також знадобиться кілька моніторів.

Переваги купівлі онлайн 

У чому перевага купівлі монітора на сайті Gazik.ua?

  1. Інтернет-магазин пропонує великий асортимент товарів різних розмірів, роздільної здатності, марок. Завжди можна знайти модель, що відповідає запитам покупця та виділеному бюджету.
  2. Придбання монітора б/в – економічне рішення: це чудова можливість отримати якісний товар за доступною ціною.
  3. Інтернет-магазин пропонує гарантію на моніторі б/в, що дає впевненість у якості покупки. Монітор буде доставлено до будь-якого регіону України, прямо додому без необхідності його самостійно забирати.

Додатково варто відзначити комфорт покупки: у каталозі інтернет-магазину можна вивчити характеристики товару, порівняти кілька варіантів, прочитати відгуки покупців, отримати консультацію від компетентних продавців.

Класифікація вживаних моніторів

Розглянемо кілька типів моніторів б/в.

  1. IPS-монітори: влучно передають кольори, забезпечують широкий кут огляду, відмінну якість зображення. Підходять для відеоредагування, роботи з фото, графікою.
  2. TN-монітори: забезпечують високу частоту оновлення екрану, швидку реакцію пікселів, що робить їх придатними для ігор, відео.
  3. VA-монітори: відмінний компроміс між часом реакції та якістю зображення, відрізняються насиченістю кольорів, високим ступенем контрасту.
  4. 4K-монітори: мають високу роздільну здатність – 3840x2160 пікселів, забезпечуючи якісне зображення. Підходять для перегляду фільмів та відеомонтажу.

При купівлі монітора, що був у використанні, відстежуйте його стан, уникайте придбання товарів з явними механічними пошкодженнями. Після покупки та доставки перевірте стан пристрою, його цілісність. Рекомендуємо заздалегідь вибрати потрібний варіант доставки. Gazik.ua пропонує широкий вибір моніторів з гарантією якості, які стануть вигідним рішенням для більшості людей.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хлопчику загрожує довічна інвалідність після того, як вчитель змусив його присідати 7 октября 2024

Дитині вигадали покарання у вигляді 1000 присідань.

Вчені знайшли альтернативу канабісу "без кайфу": що може змінити це відкриття 7 октября 2024

Бразильський бур'ян може замінити марихуану для виробництва ліків на основі канабідіолу.

Сила Netflix: Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків 7 октября 2024

Сила Netflix. Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків Кім Кардаш'ян закликала звільнити чоловіків з-під варти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше