Які автомобільні кольори будуть популярними у найближчі 5 років - рейтинг

5 октября 2023

Які автомобільні кольори будуть популярними у найближчі 5 років - рейтинг

Останні кілька років одним із найпопулярніших автомобільних кольорів залишаються класичні білий та чорний колір. Водночас експерти з концерну BASF вважають, що найближчим часом палітра кольорів більшості автовиробників значно зміниться, повідомляє Укравтопром.

Так, експерти представили свою палітру автомобільних фарб, які можуть бути популярними протягом найближчих трьох-п'яти років. Колекцію назвали "On Volude", а натхнення вона черпає зі штучного інтелекту та бажання відмовитися від "класичних" автомобільних відтінків на користь світліших.

Нові відтінки повинні виражати більш експресивний та позитивний настрій. Так, у регіоні Північної Америки до моди можуть увійти м'які відтінки жовтого та зеленого. Європа, Близький Схід і Африка віддадуть перевагу пастельним тонам і бежевому кольору. Азіатські та Тихоокеанські виробники можуть використовувати пастельний зелений та флуоресцентний чорний.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв 8 октября 2024

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв

Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам 8 октября 2024

"Не тільки про Україну". Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам Режисер впевнений, що можна потрапити до слідчого ізолятора навіть за промовисте мовчання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше