Стало відомо, які дні тижня лідирують за кількістю ДТП

14 сентября 2024

Які дні тижня лідирують за кількістю ДТП

Дорожньо-транспортні пригоди (ДТП) є серйозною проблемою безпеки на дорогах у всьому світі. Аналіз статистики ДТП показує, що певні дні тижня можуть бути особливо небезпечними для водіїв і пішоходів.

Про це повідомляє «АВТОПІЛОТ».

Дослідження свідчать, що найбільша кількість аварій відбувається у вихідні дні, особливо в п’ятницю та суботу. П’ятниця є перехідним днем між робочим тижнем і вихідними, коли люди часто поспішають додому, на відпочинок або на зустрічі. Це може сприяти підвищенню рівня втоми та неуважності, що збільшує ризик аварій. Крім того, вечірня година пік у п’ятницю є одним з найнебезпечніших періодів для учасників дорожнього руху.

Субота, хоча може здаватися менш напруженим днем, також має високий рівень аварійності. Багато людей вирушають на відпочинок, часто на великі відстані, що збільшує час перебування за кермом і веде до втоми. Окрім того, вечір суботи часто асоціюється з активним відпочинком і вживанням алкоголю, що суттєво підвищує ймовірність ДТП.

Інші дні тижня, такі як понеділок і вівторок, зазвичай мають нижчі показники аварійності. Після вихідних люди повертаються до роботи і більше зосереджені на дорозі. Проте у середу статистика ДТП знову починає зростати, коли водії відчувають втому від робочого тижня.

Раніше ми повідомляли, чому водіння без номерних знаків є незаконним і які штрафи загрожують.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Творців "Гри в кальмара" звинуватили в плагіаті індійського фільму 2009 року: Netflix усе заперечує 18 сентября 2024

Творців "Гри в кальмара" звинуватили в плагіаті індійського фільму 2009 року: Netflix усе заперечує Індійський режисер подав на компанію до суду

Під Києвом жінка випала з вікна на сьомому поверсі та вижила 18 сентября 2024

Під Києвом жінка випала з вікна на сьомому поверсі та вижила. Подробиці і фото Справою вже зайнялись правоохоронці

Психологи розказали про що свідчить погана поведінка вашої дитини 18 сентября 2024

Поведінка дитини завжди говорить про щось батькам, адже саме таким чином малеча висловлює свої почуття та передає емоції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше