В мережі розказали, як інженер із Рівного створив електробайки для ЗСУ

1 июня 2023

Як інженер із Рівного створив електробайки для ЗСУ - відео

За останній рік ми вже жодного разу розповідали про незвичайні винаходи для ЗСУ, але українські інженери не зупиняються і дивують новими проектами. Так, нещодавно на порталі Суспільне Рівне розповіли про електро мотоцикл, який ювелір Іван Шевченко створив для своїх потреб, але він виявився дуже потрібним на фронті.

За освітою Шевченка – ювелір, але під час нестачі палива в Україні чоловік вирішив створити для себе електровелосипед. У ході експериментів з конструкцією довгою в кілька місяців він зміг створити робочий прототип велосипеда в нинішньому варіанті десь із п'ятої спроби.

При створенні електровелосипеда завдання було два – максимально бюджетний та максимально зручний байк. Коли про розробку дізналися військові, вона їх зацікавила, адже такий двоколісний транспорт є максимально тихим і не залишає теплового сліду. Так майстер і почав виготовляти байки для потреб ЗСУ.

На цей час Іван уже встиг створити десять одиниць такої техніки, ще дві перебувають у роботі. При появі вільного часу в найближчому майбутньому майстер замислюється про необхідність запатентувати винахід.

Динамічні характеристики електромотоцикла досить вражаючі — запас ходу в 150 км і максимальна швидкість 60 км/год. На повну зарядку батареї потрібно близько 4 годин. Крім цього, в конструкції передбачено кілька USB-портів для зарядки гаджетів і техніки.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про ще одну унікальну розробку для українських захисників — бронеавтомобілі "Отаман", який нещодавно помітили на фронті.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ізраїль міг атакувати російську базу в Сирії - ЗМІ 3 октября 2024

Ізраїльтяни атакували базу після прибуття на неї іранського літака Qeshm Fars Air, стверджує опозиційний журналіст.

Ліквідація Путіна: експерт розповів, чи дали б Україні це зробити 3 октября 2024

Ліквідація Путіна: експерт розповів, чи дали б Україні це зробити

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос 3 октября 2024

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос Актору було 84 роки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше