Які смартфони визнані найкращими у 2023 році - список

29 ноября 2023

Які смартфони визнані найкращими у 2023 році - список

У Gizchina вирішили підбити підсумки року і створити добірку з найкращих смартфонів, які доступні на світовому ринку. Її склали на основі різних класових категорій і вподобань.

У Samsung Galaxy S23 Ultra єдиним недоліком є ціна. Але, вона включає один з найкращих екранів, що існують зараз, камеру 200+10+10+12 Мп, стилус, високу автономність. Samsung Galaxy A54 є найкращим співвідношенням вартості та якості. Тут хороші дисплей і залізо, камери. Щоправда, зарядка всього на 25 Вт.

iPhone 15 Pro Max проштрафився тільки низькою швидкістю зарядки. Відмітна фішка - процесор A17 Pro, який дасть змогу триматися смартфону на плаву наступні 10 років. Google Pixel 8 Pro - перший Android на ринку, який буде оновлюватися протягом 7 років.

Redmi Note 12 5G - найкращий бюджетник. У нього OLED-дисплей, потрійна камера і достатня продуктивність. Тільки час автономної роботи всього лише 1 день. Якщо хочете альтернативу, тоді розгляньте Samsung Galaxy A23.

Nothing Phone (2) - найкрасивіший смартфон на ринку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вийшов смартфон Red Magic 9 Pro+ - найпотужніший у світі та з ідеальним дизайном.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мішель Андраде в червоному купальнику опинилася на пляжі Барселони в компанії "Холостяка" Терена 26 июля 2024

Співачка болівійського походження Мішель Андраде з'їздила до Барселони у компанії майбутнього "Холостяка", ветерана Олександра "Терена" Будька.

YouTube заблокував 200 російських каналів 26 июля 2024

У Росії поскаржилися, що, мовляв, це "порушення законодавства та неповага до Росії та її громадян", що є підставою для "вжиття заходів" щодо YouTube.

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська 26 июля 2024

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська. Відео Напередодні Полтавська казала, що готується до важливої зйомки вдома

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Воєнка 5.0
Воєнка

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше