Британський офіцер прокоментував, як F-16 переламають хід війни в Україні

16 ноября 2023

Як F-16 переламають хід війни в Україні - коментар британського офіцера

Літаки F-16 дадуть змогу Україні вести вогонь по важливих військових цілях окупантів з більшою точністю. До того ж, винищувачі здатні забезпечити більшу дальність, ніж у нас є зараз. Таку думку висловив офіцер запасу британської армії, професор безпеки та військових досліджень, засновник програми Критичних безпекових досліджень в Інституті післядипломної освіти Дохи Омар Ашур, передає ТСН.

За його словами, завдяки F-16 можна атакувати командні та контрольні пункти росіян щоразу, коли вони намагаються наростити сили. До списку цілей потрапляють склади, матеріально-технічна база, далекобійна артилерія. Усі удари відбуватимуться на відстані, щоб окупанти не могли відстрілятися у відповідь.

"І F-16 забезпечить ці можливості через тип ракет, які вони можуть нести, не тільки з точки зору дальності, а й точності. Просто зараз ви використовуєте Storm Shadow із Су-24. Якщо у вас будуть західні винищувачі, Storm Shadow матимуть більшу дальність і точність. Але вони не воюють поодинці. Як танки, артилерія і піхота, так і F-16 і вся авіація не воює поодинці. Це має бути загальновійськова робота", - наголосив Омар Ашур.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував підготовку наших бійців на F-16 у Румунії. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах 8 октября 2024

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв 8 октября 2024

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше