В мережі показали, як бронемашина "Козак 7" допомагає українським десантникам на фронті

31 мая 2023

Як бронемашина "Козак 7" допомагає українським десантникам на фронті

Українські десантно-штурмові війська щодня боронять українські території від російських загарбників. У цій непростій справі українським військовим допомагає бронетехніка як українського, так і іноземного виробництва. Так, нещодавно у мережі показали відео, на якому можна помітити, як українські військові пересуваються на трьох бронемашинах: Козак-7 Cougar та Stryker.

Бронемашина “Козак-7” є розробкою українського НВП "Практика" та спочатку дана бронемашина розроблялася для потреб іноземного клієнта. Водночас автомобіль вийшов дуже вдалим з погляду ведення бойових дій в умовах міської забудови, тому бронемашина стала незамінним помічником на фронті за умов цієї війни.

За основу бронемашини взяли величезний Ford F-550, який має повний привід 4×4 і турбодизельний двигун Power Stroke V8 на 390 к.с. Така силова установка дозволяє величезній бронемашині розвивати максимальну швидкість до 150 км/год. За рівнем захищеності автомобіль відповідає стандарту ПЗСА-5 (аналог STANAG 4569 lvl 2). Так, бронемашина здатна захистити екіпаж від патрона 7,62х51 мм з усіх боків, а протимінний захист днища витримує підрив 6 кілограмів тротилу.

У десантному відсіку бронемашини міститься до 9 бійців, але виробник пропонує різні варіанти виконання цієї бронемашини, серед яких є:

  • командно-штабні;
  • пункти керування;
  • протитанкові комплекси;
  • медичні автомобілі.

Також варто відзначити спрощену технологію виробництва цих бронемашин, що дозволило протягом року виготовляти близько 150-200 одиниць техніки.

screenshot
screenshot

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, як міністр оборони Олексій Рєзніков особисто випробовував снігоболотохід для українських десантників.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

91-річна Джоан Коллінз із голими плечима та в паєтках з'явилася на івенті в Лондоні 3 октября 2024

Британська акторка Джоан Коллінз 1-го жовтня відвідала благодійний захід у Лондоні.

Російський додаток Rutube зник з Google Play 3 октября 2024

Представники Rutube підтвердили, що додаток тепер можна встановити лише у США, назвавши це "кумедною плутаниною".

У Києві дівчина хотіла стрибнути з 23 поверху: поліцейські відмовили її 3 октября 2024

У Києві дівчина хотіла стрибнути з 23 поверху: поліцейські відмовили її. Фото і відео Її помітили на карнизі на величезній висоті

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше