Стало відомо, як експериментальний автобус із Запоріжжя допомагає ЗСУ на фронті

13 сентября 2023

Як експериментальний автобус із Запоріжжя допомагає ЗСУ на фронті

Сьогодні на передовій є чимало української та іноземної техніки, але серед сотень різноманітних моделей зустрічаються й справді унікальні екземпляри. Певно, одним із таких можна вважати автобус українського виробництва, який свого часу побудували як експеримент у Запорізькій області.

Йдеться про автобус ТС-3965, який було розроблено та зібрано на потужностях Експериментального заводу транспортних засобів (ЕЗТЗ) у Камишеваху Запорізької області. Автобус має вельми незвичайний дизайн з капотом, що виступає, і ступінчастою задньою частиною, який розробили ще в Інституті автобусобудування у Львові в 1982 році.

Випуску автобуса налагодили 1986 року, а закінчили 2001 року. У різні роки основою для автобуса служили шасі від ГАЗ-53-12 або ГАЗ-3307 (з 1993 року). Автобус, який зняли у лавах ЗСУ, був побудований на основі ГАЗ-53-12. Фото автобуса на своїй сторінці у Facebook опублікував депутат Кам'янської міської ради Андрій Іванченко.

Посада депутата була пов'язана із закликом про допомогу, оскільки під час нелегкого процесу експлуатації на фронтах автобус втратив своє праве скло, а знайти йому заміну виявилося дуже непросто. Донором для ремонту може виступити ще специфічніша машина - КАВЗ-685.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те яке незвичайне застосування ЗСУ знайшли для британського автобуса.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд мають сини Путіна і яку "незручну" правду приховують у Кремлі 7 октября 2024

Який вигляд мають сини Путіна і яку "незручну" правду приховують у Кремлі. Фото Їх російському диктатору народила "коханка" Аліна Кабаєва

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс 7 октября 2024

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс Артист спробував маніпулювати аудиторією, щоб привернути увагу фанатів

Меган Маркл у пекельно-червоному посвітила виразним декольте на івенті без чоловіка. Фото 7 октября 2024

Герцогиня Сассекська Меган Маркл 5 жовтня відвідала благодійний івент дитячої лікарні у Лос-Анджелесі. На захід вона прийшла без свого чоловіка принца Гаррі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше