Стало відомо, як нові водійські посвідчення вплинуть на українських водіїв

2 октября 2024

Як нові водійські посвідчення вплинуть на українських водіїв

В Україні запроваджено новий формат водійських посвідчень, що покликаний підвищити захист документів від підробок. За словами Миколи Рудика, начальника Головного сервісного центру МВС, головною метою цих змін є забезпечення більшої надійності водійських документів.

Про це повідомляє NNews.

У нових посвідченнях буде присутній унікальний код, що складається з трьох літер і шести цифр, який допоможе виявляти підробки. Це нововведення є частиною ширшого процесу модернізації державних послуг, спрямованого на підвищення безпеки дорожнього руху в Україні.

Крім того, спрощено процес складання іспитів для отримання водійських прав. Тепер водії можуть перескладати практичний іспит необмежену кількість разів, проте з умовою, що між спробами має бути перерва в 10 днів. Ця зміна дозволяє людям зберегти час і сили, надаючи більше можливостей для підготовки до іспитів.

Також важливою новацією стало те, що водії можуть складати практичний іспит у будь-якому сервісному центрі, незалежно від того, де вони проходили теоретичний. Це робить процес отримання водійських прав більш зручним та доступним для громадян.

У цілому ці зміни свідчать про те, що Україна продовжує впроваджувати інновації в сферу автомобільного транспорту, що не тільки спрощує життя водіям, але й підвищує загальний рівень безпеки на дорогах.

Раніше ми повідомляли, де правильно зберігати аптечку та вогнегасник в авто.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виявляється, сенсорні екрани в техніці бісять користувачів - у моду повертаються фізичні кнопки 2 октября 2024

Виявляється, сенсорні екрани в техніці бісять користувачів - у моду повертаються фізичні кнопки

Джиммі Картеру – 100 років: коли його востаннє бачили на людях і які життєві труднощі випадали на долю 39-го президента США 2 октября 2024

Джиммі Картеру – 100 років: коли його востаннє бачили на людях і які життєві труднощі випадали на долю 39-го президента США Іменинник став найстарішим службовцем серед усіх живих президентів Сполучених штатів

Учені пояснили, чому людям за 50 обов’язково треба пити каву щодня 2 октября 2024

Ранковий напій може не лише бадьорити й піднімати настрій, науковці довели, що він має вкрай корисну властивість для людей зрілого віку.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше