Стало відомо, як виглядає найдорожчий кросовер від бюджетного бренду Dacia

4 июня 2023

Як виглядає найдорожчий кросовер від бюджетного бренду Dacia

Бренда Dacia планує запустити у виробництво автомобіль, який не має аналогів у нинішній лінійці компанії. На ринку авто має з'явитися вже до 2026 року. При цьому виданню motor.es вже вдалося дістати перші зображення новинки, яка матиме надзвичайно зовнішній вигляд.

За попередньою інформацією, автомобіль повинен буде скласти конкуренцію моделі Citroen C5 X. Водночас, у компанії Dacia планують створити автомобіль у кузові кросовер, замість хетчбека. За наявною інформацією, це буде не звичайний кросовер, а крос-купе, кузов який раніше зустрічався тільки в модельній лінійці преміальних брендів.

Передня частина автомобіля отримає однаковий стайлінг із бюджетним кросовером Duster нового покоління. Крім цього, виробник заявляє, що нова модель одержати великий список опцій. Інформації про новинку поки що небагато. Так, вже відомо, що в основу новинки ляже платформа CMF, а довжина автомобіля становитиме 4,6 метра.

У рух автомобіль будуть приводити як класичні ДВС, так і гібридні силові установки на вибір покупця. За попередньою інформацією, йдеться про гібридні установки з технологією E-Tech Rhombus. Попри те, що нове авто стане найдорожчим в історії марки, воно все ще буде набагато дешевшим за своїх прямих конкурентів.

Раніше ми вже розповідали про ще одну новинку від компанії Dacia, а саме моделі Bigster із заводським ГБО.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Ніч яка місячна": Пивоваров із KOLA осучаснили легендарний український хіт. Відео 3 октября 2024

Співак Артем Пивоваром, який останні кілька років творчий ресурс черпає, зокрема, з віршів українських класиків, презентував нову композицію.

Ірина Федишин повідомила про негаразди зі здоров'ям 3 октября 2024

Співачка Ірина Федишин повідомила гірку новину шанувальникам, які 5-го жовтня чекали на її виступ у Львові, а 19-го - в Чернівцях. Через проблеми зі здоров'ям зірки вони переносяться.

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів" 3 октября 2024

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів": у чому особливість і скільки коштують квитки Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше