В мережі показали, як виглядає новий Bentley Batur за 2,1 мільйона доларів

22 июня 2023

Як виглядає новий Bentley Batur за 2,1 мільйона доларів - фото

Нещодавно компанія Bentley представила свій найдорожчий і найпотужніший автомобіль — модель Batur. Крім видатних характеристик, авто стане трендтсетером і задаватиме стиль для майбутніх моделей марки, у тому числі електрокарів від бренду Bentley. Поки інші автовиробники намагаються зробити дизайн майбутніх авто більш гладким та спокійним, у Bentley навпаки вирішили додати автомобілю більше зухвалості та м'язистості.

Відповідно до логіки компанії, Batur є послідовником родстера Bacalar, який створили в спеціальному підрозділі Mulliner. Заради нового авто було виготовлено близько 800 нових компонентів, куди входять перемикачі із золота.

У рух автомобіль наводить топова версія 6,0-літрового W12 з двома турбінами і вихідною потужністю 750 к.с. Тільки на розробку двигуна для нового авто у компанії витратили близько 2 років. Заради пікової потужності інженери замінили впуск, турбіни, систему охолодження, а також змінили калібрування.

На окрему увагу заслуговує і шасі, яке тепер має адаптивну трикамерну пневмопідвіску, електромеханічні стабілізатори і задні колеса, що підрулюють. Тестові прототипи випробовували протягом 30 тисяч миль, щоб перевірити можливості авто у різних кліматичних зонах та умовах.

Кожен із 18 автомобілів буде виготовлений вручну, а власники матимуть можливість найширшої персоналізації авто. Останній із 18 авто за 2,1 мільйона доларів закінчать лише до 2024 року.

Bentley
Bentley

Нагадаємо, що Ще одну Bentley на евакуаторі помітили у Львові близько пів року тому.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принци Вільям і Гаррі також отримували запрошення від скандального Diddy 4 октября 2024

Американський репер та продюсер Diddy (Шон Комбз) дуже хотів, щоби на його мультизіркових тусах з'являлися британські принци Вільям і Гаррі. Про це він сам якось заявляв.

Лана Дель Рей на тлі занепокоєння фанів через її гроші вперше висловилася про новоспеченого чоловіка 4 октября 2024

Лана Дель Рей своїм секретним заміжжям днями наробила галасу в мережі

Організували схему продажу немовлят за кордон: у Києві судитимуть трьох зловмисників 4 октября 2024

Організували схему продажу немовлят за кордон: у Києві судитимуть трьох зловмисників. Подробиці і фото Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше