Стало відомо, як виглядає перший діагональний пішохідний перехід в Одесі

8 июня 2023

Як виглядає перший діагональний пішохідний перехід в Одесі

Українські ПДР не стоять на місці і кожні кілька місяців або кілька років у ПДР з'являються нові цікаві знаки та розмітка. Так, кілька років тому в українських правилах дорожнього руху з'явився цікавий знак — діагональний пішохідний перехід, який дивував як досвідчених водіїв, так і студентів автошкіл, адже більшість людей просто не бачила такої схеми організації дорожнього руху в Україні.

Тепер перші діагональні пішохідні переходи все ж таки почали з'являтися на українських дорогах. Один із перших таких переходів зробили на вулицях Одеси. Головне завдання такого пішохідного переходу – додати зручності пішоходам. Водночас поки залишається відкритим питання пропускної спроможності вулиць після таких "доробок".

Так, в Одесі перехід з'явився на перетині вулиць Катериненська/Лонжеронівська, і він є регульованим. Світлофори були налаштовані таким чином, щоб в один момент усі автомобілі зупинялися і пішоходи мали можливість переходити дорогу по діагоналі. Наскільки ефективною буде така схема організації дорожнього руху, покаже час.

Зазначимо, що такі пішохідні переходи є не нововведенням України. Так, мабуть, одним із найвідоміших діагональних пішохідних переходів можна назвати Сібуйський, у Японії. Цей пішохідний перехід у Токіо можуть одночасно перетинати близько 3000 пішоходів.

Нагадаємо, що нещодавно в Києві почали масово штрафувати водіїв, які паркуються на велосипедних смугах.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Ніч яка місячна": Пивоваров із KOLA осучаснили легендарний український хіт. Відео 3 октября 2024

Співак Артем Пивоваром, який останні кілька років творчий ресурс черпає, зокрема, з віршів українських класиків, презентував нову композицію.

Alyosha розказала про дієві процедури для обличчя, табу в догляді та найдешевший б'юті-засіб 3 октября 2024

38-річна співачка Олена Тополя, більше відома під уже старим псевдонімом Alyosha, запевняє, що робить абсолютно усе, щоб виглядати і почуватися добре.

Зірка "Джокера" Хоакін Фенікс підтвердив одруження з Руні Марою 3 октября 2024

Здається, голлівудський актор Хоакін Фенікс та його кохана, актриса Руні Мара вивели стосунки на новий рівень.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше