В мережі показали як виглядає пробка з 70 000 автомобілів - відео

7 сентября 2023

Як виглядає пробка з 70 000 автомобілів - відео

Щорічно у штаті Невада проводять один із найбільших фестивалів у світі – Burning Man. Сама по собі подія є унікальною і практично не має аналогів у світі, але часом природа вносить свої корективи в плани людей відпочити. Цього року, окрім спорудження міста в пустелі, людям довелося ще й боротися з наслідками потужної зливи.

Так, за кілька днів до кінця фестивалю над пустелею Невада вперше за довгі роки в цей період пройшов сильний дощ, що призвело до того, що дороги дуже розмило. Ситуація була настільки серйозною, що місцева влада вирішила перекрити дороги, щоб учасники фестивалю не застрягли посеред пустелі.

Природно, що після відкриття доріг кількість охочих залишити територію фестивалю одномоментно різко збільшилася, що своєю чергою призвело до появи найсильнішої пробки. За приблизними підрахунками, у багатогодинній пробці серед пустелі застрягли майже 70 000 осіб.

Це грандіозне видовище вдалося зняти з висоти пташиного польоту, а відео опублікували у виданні The Telegraph. Скільки саме у водіїв зайняло часу, щоб подолати цей величезний затор, не повідомляється.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, що влада пропонує платити водіям за відмову від користування авто, щоб зменшити кількість пробок

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Леся Нікітюк показала в своїх обіймах голоторсого чоловіка з тату на всю спину. Фото 7 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує "лоскотати" цікавість своїх шанувальників. Зірка знову показалася в обіймах загадкового чоловіка.

У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі" 7 октября 2024

"Поверніть Героїв живими": у Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі". Фото і відео Люди вийшли попри негоду

ISW проаналізував стимули мобілізації в Росії 7 октября 2024

Кремль висловив занепокоєння тим, що поточні зусилля з вербування приносять все менші результати, зазначають аналітики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше