В мережі показали, як виглядатиме нова Mazda з роторним двигуном

20 сентября 2023

Як виглядатиме нова Mazda з роторним двигуном

Вже наступного покоління Mazda 2 може кардинально переродитися. Так, автомобіль отримає нову гібридну силову установку із роторно-поршневим двигуном. Коли саме з'явиться хетчбек поки що невідомо, але у японському виданні BestCarWeb вже опублікували перші рендери автомобіля.

У нинішньому поколінні автомобіль випускають з 2014 року і воно вже й так пережило два рестайлінги, тому варто очікувати, що в найближчий рік або два, японський автовиробник повністю змінить покоління Mazda 2, причому зміни торкнуться як технічної складової, так і дизайну інтер'єру та інтер'єру.

BestCarWeb
BestCarWeb

На опублікованих рендерах можна помітити, що у нової Mazda буде маленька і вузька решітка радіатора та краплеподібна оптика у передній частині. Також, за наявною інформацією, габарити автомобіля повинні залишитися на рівні попередньої моделі.

Під капотом в автомобіля, як і раніше, може стояти бензиновий двигун на 1,5 літра, але в моторній лінійці також буде "м'який" гібрид і гібрид з електромотором і роторним двигуном, як зараз, на Mazda MX-30 E-REV. Так тільки на електротязі таке авто зможе проїжджати до 85 кілометрів.

BestCarWeb
BestCarWeb

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше