В мережі показали, як виглядатиме новий електро Land Cruiser від Toyota

26 октября 2023

Як виглядатиме новий електро Land Cruiser від Toyota

Модель Land Cruiser стала по-справжньому легендарною не лише маркою Toyota, але й усього автопрому. Так, на сьогодні саме джипи від Toyota продовжують поєднувати в собі класичну прохідність та необхідний комфорт для пересування як в умовах міста, так і бездоріжжям.

Водночас прогрес не стоїть на місці і нещодавно японський автовиробник представив своє бачення нового електрокара на базі Land Cruiser - моделі Se. На цей час автомобіль знаходиться на стадії концепту, але найімовірніше, саме ця версія може стати основою для майбутнього електричного кросовера.

Toyota
Toyota

Повноцінну презентацію прототипу заплановано на автомобільній виставці Japan Mobility Show, яка стартує вже завтра, 26 жовтня. У компанії не виключають, що найближчим часом прототип може отримати серійну версію.

Довжина авто становить 5150 мм, ширина – 1990 мм, а висота – 1705 мм. З нинішніх моделей, які зараз є у продажу у Toyota, концепт-кар найближчий до Grand Highlander.

Toyota
Toyota

При цьому по дизайну автомобіль дуже відрізняється від усіх Land Cruiser минулих поколінь. Автомобіль отримав куди більш футуристичний та витончений дизайн, ніж у його попередників. Авто тепер має світлодіодну передню оптику та заглушку замість решітки радіатора, а також спойлер та великі колісні арки.

Жодної інформації про те, як виглядатиме салон автомобіля поки немає, але вже відомо, що машина матиме 7 посадкових місць. Також відомо, що авто має стати електрокаром, а ось інші подробиці про новинку поки що тримають у секреті.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше