Як захистити себе в мережі: поради від Proxy-solutions щодо того, навіщо використовувати проксі сервери

6 ноября 2023

Чи знаєте ви, що під час свого перебування в інтернеті ви постійно перебуваєте в небезпеці. Тільки в Україні протягом 2022 року кількість хакерських атак за даними Forbes зросла майже на 90%! І це стосується не лише корпорацій чи держустанов — об’єктами атак стають й пересічні користувачі.

Тому важливо мати на озброєнні дієвий інструмент, що зможе приховати бодай вашу реальну IP-адресу, з якої ви виходите в інтернет. А це — завдання для проксі-сервера, популярної технології, що приховує дані про користувача і не тільки.

Саме про цю технологію та найтиповіші випадки, коли варто купити проксі сервери, ми вирішили поговорити з експертами компанії Proxy Solutions, провайдера послуг оренди проксі для приватних осіб та бізнесів.

купити проксі сервери

Ситуація перша: ви регулярно заходите в інтернет з публічних мереж

Минулого року, коли більшість країни сиділа без світла та не мала можливості отримати доступ до інтернету з власних домівок чи офісів, збільшилася кількість користувачів публічних мереж — тих, що доволі часто доступні кожному в парках, торгових центрах, вуличних осередках. Це добре, що є альтернатива домашньому інтернету, однак публічні мережі — мають безліч вразливих місць щодо безпеки користувачів. Тому якщо ви мусите користуватися ними, краще заздалегідь придбати проксі, щоб не “світити” ваш реальний IP, який можуть використати шахраї, що полюють саме публічними мережами.

Ситуація друга: проксі, як захист для вашого місцеперебування

Іноді проксі — це справжня магічна паличка для тих, хто хоче користуватися інтернетом без меж. Ви, певно, хоча б раз стикалися з ситуацією, коли хочете потрапити на сайт, або подивитися фільм онлайн, а сервіс пише, що користувачам вашого регіону доступ до контенту обмежений. Саме проксі-сервери допомагають обійти ці заборони. Вони підмінюють вашу IP адресу іншою, що прив’язана до країни, де доступ буде вільним. Завдяки тому, що сервери проксі від Proxy Solutions мають безліч опцій щодо вибору країни чи регіону доступу, їх користувачі вільно можуть обирати контент та платформи для його споживання. А те, що всі проксі ipv4 — тобто працюють за стандартним загальноприйнятим протоколом інтернет-адрес, IP легко сприймаються сайтами, як реальні.

Ситуація третя: використання проксі в роботі та бізнесі

Ще один фактор популярності купівлі проксі-серверів — це, звісно, бізнес. Якщо технологія допомагає збільшувати прибуток, її варто використати! У випадку з проксі-серверами методів збільшення прибутку в бізнесі є дуже багато.

1. Проксі захищають ваші корпоративні девайси, коли ви та ваші співробітники виходять в інтернет. А це для бізнесу — важливо, бо запобігає крадіжкам даних, кібератакам та фішінгу — злодії просто не знають, яку адресу атакувати в реальності.

2. Для деяких випадків проксі — це ідеальний робочий інструмент. Збирати дані з сайтів конкурентів, витягувати дані з сотень сайтів без блокувань, використовувати безліч облікових записів для роботи вебмайстрів — з проксі це можна робити просто з одного фізичного девайса, просто змінюйте IP-адреси та регіони.

Отже, бізнес за допомогою проксі може захищати власні дані, модерувати роботу працівників та оперувати даними, трафіком та контентом на інших сайтах без обмежень.

Короткі підсумки: проксі, як надійна та універсальна технологія

Трохи зробимо підсумки разом з Proxy Solutions. Сьогодні проксі — це послуга, що має попит. Навіть більше, вона популярна не лише серед приватних користувачів, які просто хочуть отримувати доступ до світових стрімінгових платформ чи сайтів, що заборонені в їх регіоні. Бізнес теж має свої вигоди від рішення залучити проксі до своїх систем автоматизації. Якщо перші можуть купити мобільний проксі, бізнес мають свої відмінності, наприклад — потрібна більша швидкість. На щастя, в Proxy Solutions є рішення для кожного, хто потребує купити проксі. Тому ви можете сміливо прислухатися до порад експертів цієї компанії та прямувати на їх сайт, щоб обрати недорогі, але надійні проксі для домашнього та корпоративного використання.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше