Як зареєструвати благодійну організацію?

6 февраля 2023

Благодійні організації та фонди організовують з метою надання допомоги всім тим, хто її потребує. Можливо, деякі вважають, що найбільш надійною буде допомога, що передана з рук в руки, але це далеко не так, оскільки не завжди є можливість прямого контакту того, хто допомагає, з тим, хто потребує цієї допомоги.

Тому куди оперативніше, надійніше та простіше переказати кошти на рахунок благодійного фонду, або ж звернутися до волонтерів, які діють у рамках тих чи інших благодійних організацій. Саме з цією метою відповідно до норм чинного законодавства і проводиться реєстрація благодійної організації, в процесі якої вкрай важливо чітко дотримуватися юридичної процедури.

Чи є шанс самостійно зареєструвати благодійну організацію?

Відповідь позитивна, якщо ви є досвідченим юристом. В іншому випадку вам доведеться стикатися з безліччю проблем і перешкод. Щоб уникнути подібного сценарію, рекомендуємо звернутися до фахівців юридичної фірми «Лігалакт», яка надає послуги у корпоративному праві, та зокрема в сфері  реєстрації благодійних організацій. Компанія пропонує клієнтам послуги, завдяки яким можливо без будь-яких ускладнень у найкоротші терміни повністю пройти процедуру реєстрації, починаючи з моменту підготовки необхідного пакету документів і закінчуючи виготовленням печатки, відкриттям банківського рахунку та отриманням ключів електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Звертаючись до юристів компанії «Лігалакт», клієнти отримують цілу низку безперечних переваг, серед яких:

  1. Комплексний підхід до поставлених завдань та якісне вирішення всіх проблем, що виникають у ході процедури реєстрації;
  2. Процедура реєстрації не вимагатиме від клієнта ходіння по інстанціях та проведення часу в нескінченних чергах - весь рутинний клопіт візьмуть на себе співробітники компанії;
  3. Компанія відкрито інформує клієнта про проходження кожного етапу процедури реєстрації;
  4. Співробітники «Лігалакт» стверджують, що основним пріоритетом роботи компанії є надання якісних послуг та створення максимального комфорту для кожного клієнта;
  5. На етапі прийняття рішення про співпрацю з «Лігалактом», кожен клієнт може отримати безкоштовну консультацію кваліфікованого юриста, скориставшись кнопкою зворотного зв'язку, розташованою на сайті компанії.

Компанія пропонує три пакети послуг, які відрізняються обсягом – Базовий, Стандарт та Преміум, а ті, хто хоче спробувати свої сили у самостійному плаванні, можуть завантажити на сайті компанії шаблони всіх документів, необхідних для реєстрації.

Важливо розуміти, що навіть кілька гривень, пожертвуваних благодійною організацією, здатні вирішити складну проблему – врятувати дитину, відправити пораненого бійця на реабілітацію та протезування за кордон, забезпечити бійців на фронті найнеобхіднішим. Тому реєстрація благодійної організації є справою великої ваги та відповідальності.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто 28 сентября 2024

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто

До яких проблем можуть призвести веганство та сироїдіння: розповідає ендокринологиня 28 сентября 2024

За словами лікарки, жоден вид такого харчування не можна назвати здоровим.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше