Стало відомо, як ЗСУ допомагають покращувати західну техніку та озброєння

13 января 2023

Як ЗСУ допомагають покращувати західну техніку та озброєння - відео

На сьогодні ВСУ має десятки різних видів техніки та західного озброєння. Водночас навіть передові бойові машини мають низку недоліків, з якими вже зіткнулися бійці ЗСУ. Серед іншого, українські бійці знайшли кілька вад у канадських бронемашинах Roshel Senator, які вже були усунені шляхом нехитрих доробок.

Про те, чого не вистачає українським бійцям у західній техніці, розповіли на YouTube-каналі Big Test.

За даними автора відео, зараз потужності компанії Roshel використовуються для виготовлення бронетехніки для ЗСУ. Остання партія із 60 автомобілів вирушила допомагати українським прикордонникам і в цих автомобілях вже є низка змін на відміну від перших бронемашин, які привезли до України. Справа в тому, що українські бійці постійно повідомляють, що можна було б доопрацювати.

Зважаючи на те, що спочатку авто створювали як бронемашину для поліції, зараз його трохи переформатують під формат бойових дій в Україні. Так, нові бронемашини Senator вже отримали посилену броню та ходову частину. Також в бронемашину внесли одну з ключових змін у вигляді заміни двигуна - тепер екологічний стандарт становить лише Euro 2, що дозволяє використовувати менш якісний дизель.

Ззаду автомобіль тепер має фаркоп для перевезення різноманітних вантажів у прифронтовому районі, а в передній частині авто є лебідка з дистанційним керуванням. Є і невеликі доробки у відео освітлення по всьому периметру корпусу, і звукового сигналу під час руху заднім ходом.

Замість двох цільних лавок, в автомобілі тепер встановлені окремі крісла для бійців у десантному відділенні, що дозволяє уникнути передачі енергії вибуху та поранень особового складу.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про канадські бронемашини Roshel Senator, які Україні передали з Канади.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат 27 сентября 2024

"Казали сідати в машину": українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат Жінки боялися виходити з дому

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

Хореограф Євген Кот серйозно захворів і назвав діагноз 27 сентября 2024

Танцівник зізнався, на яку хворобу страждає.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше