Який пилосос краще – дротовий чи бездротовий?

10 июля 2024

Який пилосос краще – дротовий чи бездротовий?

Пилососи, безсумнівно, один з найкращих винаходів для чистоти та порядку в домі. Зібрати розсипану крупу, блискітки чи порізаний дитиною папір, пропилососити за домашнім улюбленцем шерсть, прибрати крихти від печива чи бутерброда ще ніколи не було так просто. Для своєї квартири чи будинку обрати можна дротові або бездротові моделі пилососів різної потужності та розмірів. Широкий вибір акумуляторних пилососів, які можна обрати на сторінці https://wo.ua/ua/pylesosy/tip_pylesosa-is-akkumulyatornyy/, дозволяє знайти модель, що допоможе прибирати навіть там, де немає доступної розетки або під час вимкнення світла, а також у машині чи на подвір’ї.

Відмінності між акумуляторними та дротовими пилососами.

Сучасні пилососи мають безліч корисних функцій. Шум від них значно менший, ніж це було десятки років назад, а шнури стали довгими та зручними. Провідні пилососи – ідеальний варіант для приміщень значної площі. Вони дозволяють прибирати одразу декілька кімнат, мають багато насадок та високу потужність всмоктування пилу та бруду.

На відміну від провідних пилососів, акумуляторні не прив'язані до місця підключення. Ними можна пропилососити килим на вулиці перед будинком та дотягнутись до найвіддаленіших куточків у квартирі. Пилососи на батареях не залежать від наявності електропостачання. Ними можна прибирати навіть при вимкненнях світла, використовувати для очищення салону авто чи садових меблів.

Провідні пилососи мають місткі мішки або контейнери для збору пилу. Акумуляторні пристрої також мають контейнери для сміття різного розміру. Бездротові пилососи не уступають дротовим аналогам по якості прибирання.

Переваги акумуляторних пилососів

Попри широкий вибір моделей провідних порохотягів, вони поступово втрачають свою популярність. Пов'язано це з їхніми недоліками, яких не мають пристрої на акумуляторах. Бездротові пилососи:

  • не мають довгих проводів, які плутаються, заважають при прибиранні, можуть порватися чи перетертись з часом;
  • здатні працювати при відсутності електропостачання або далеко від стаціонарних розеток, не потребують перехідників та подовжувачів для прибирання у гаражі, на горищі чи на вулиці;
  • мають менші розмірі, ніж дротові моделі.

Батареї з гарною ємністю дозволяють бездротовим пилососам довго тримати заряд, швидко заряджатись та завжди бути готовими допомогти в прибиранні. Елементи акумуляторних пилососів легко від’єднуються, завдяки чому очищення самого пристрою не потребує особливих зусиль.

Бездротові гаджети можуть бути оснащені розумними датчиками забруднення, LED-підсвічуванням щітки та опцією збору рідини. Придбати акумуляторні пилососи можна зі знімним пилососом та турбощіткою для м’яких меблів.

На що спиратись при виборі техніки для прибирання

Обираючи модель бездротового або провідного пилососа, слід все ж спиратись на:

  • доступний бюджет;
  • технологічність будинку та модні тенденції дизайну;
  • власні уподобання, побажання щодо ваги та габаритів техніки.

Багатьох лякає начебто надто дорога ціна акумуляторних пилососів. Проте зараз вибір такий великий, а функціонал настільки широкий, що будь-хто зможе підібрати собі доступну модель. Якщо в будинку чи квартирі передбачено багато розеток, а перемикання пилососа чи подовжувачі не дратують, можна зупинитись на провідному варіанті. Якщо ж розеток недостатньо, ідеальним рішенням буде бездротовий пристрій. Акумуляторні пилососи займають мало місця та гарно вписуються в невеликі ніші. Компактні вертикальні моделі можна розмістити в шафах чи навіть за шторою, куди не поміститься громіздка дротова техніка.

Бездротові моделі пилососів безперечно будуть в тренді ще довгі роки, тому оснащені за останніми модними віяннями квартири чи будинки буде доречно прибирати акумуляторними пилососами сучасного дизайну. Тим паче великий вибір варіантів та кольорів дозволяє обрати бездротовий пилосос під будь-який стиль інтер'єру. Тим, хто бажає дізнатись більше про електричні помічники для легкого прибирання та найкращі бездротові пилососи, корисно буде заглянути в блог інтернет-магазину WO. Експерти склали рейтинги найкращих бездротових пилососів та зібрали рекомендації щодо догляду за ними.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп звинуватив Зеленського у "брудних маленьких випадах" в його бік 26 сентября 2024

Республіканець розкритикував нинішню адміністрацію Білого дому, у тому, що вони виділяють мільярди доларів Зеленському, який "відмовляється" іти на "угоду".

Наречена Стейтема розповіла, як він вплинув на неї за понад 13 років стосунків 26 сентября 2024

Пара виховує 2 дітей та заручена вже купу років

Усик з нагоди 15-річчя шлюбу ніжно звернувся до дружини та показав спільні фото 26 сентября 2024

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик ніколи не цурався висловлювати почуття до своєї дружини Катерини. Тому з нагоди 15-ї річниці шлюбу спортсмен зворушливо привітав її у соцмережах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше