В мережі розкрито, якими будуть Google Pixel Watch 2

22 августа 2023

Якими будуть Google Pixel Watch 2 - інсайд

Google збирається скоро провести презентацію своїх продуктів. У список потрапив годинник Pixel Watch 2. Сторінка гаджета з'явилася на Google Play Console, повідомляє MySmartPrice.

Пристрій отримає 1,2-дюймовий екран з роздільною здатністю 384 на 384 пікселя і одну бічну кнопку для управління. Щодо внутрішньої начинки передбачаються Snapdragon W5+ Gen 1 (SW5100), 2 Гб оперативної пам'яті. Управління вестиметься Android 13 з Wear OS 4. Попередньо можна розраховувати на збільшений до 306 мАг акумулятор і надширокосмугове підключення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні не люблять iPhone.

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ-8 порад, як запобігти ускладненням під час вагітності 6 октября 2024

Вагітність – це прекрасний та відповідальний період у житті жінки. Незважаючи на природність процесу, вагітність може супроводжуватися загрозливими для матері та дитини ускладненнями. Над запобіганням ускладнень завжди працює лікар акушер-гінеколог, але є і ключові моменти, що залежать цілком від самої жінки. 

Jerry Heil у паєтках попозувала для індійського глянцю та засвітилася в кліпі переможців Євробачення 2024. Фото 6 октября 2024

Співачка Jerry Heil, яка представляла Україну на Євробаченні 2024, знялася для обкладинки індійського глянцю Hi Celeb Magazine та засвітилася у кліпі переможців пісенного конкурсу Nemo.

Кількість жертв урагану Гелен у США перевищила 200 людей 6 октября 2024

До пошуково-рятувальних робіт залучено 22 гелікоптери Міноборони США, понад 6 тисяч військових Національної гвардії із 12 штатів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше