Японія відмовляється постачати до РФ навіть уживані авто - причина

21 июля 2023

Японія відмовляється постачати до РФ навіть уживані авто - причина

Після початку повномасштабної війни більшість світових автовиробників розірвали зв'язки з Росією та перестали постачати туди як нові автомобілі, так і запчастини та комплектуючі до них. Водночас японці вирішили піти далі і заявили про можливість заборони експорту в РФ уживаних автомобілів.

За наявною статистикою, щомісяця російські порти отримують до 20 000 авто з Японії. Рішення про заборону планують ухвалити до кінця цього місяця, а в силу воно набуде вже серпня, повідомляє японське видання. [/link_direct]] Yomiuri.

Санкції зачеплять як дизельні, так і бензинові авто, об'єм двигунів яких перевищує 1,9 літра. Також під заборону потраплять усі гібридні авто та електромобілі. Обмеження на експорт  вживаних авто збігаються із заборонами, які раніше ввели країни ЄС.

Головною причиною заборони експорту автомобілів з великим обсягом двигунів – їхнє можливе використання на війні проти України. Так, на нещодавніх відео ударів по розташуванню російських військ помітили відразу кілька автомобілів із правим кермом.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про провали російського автопрому, який не зміг навіть переклеїти шильдики на китайських автомобілях.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун відгуляла помпезне весілля з сином Бон Джові. Фото 4 октября 2024

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун та 22-річний син рокера Джона Бон Джові Джейк через чотири місяці після таємного весілля у США влаштували гучне святкування в італійській Тоскані.

Дружина Гордона в оксамиті та вензелях показалася у свій ювілей. Фото 4 октября 2024

Дружина журналіста і блогера Дмитра Гордона, теж журналістка Олеся Бацман 2-го жовтня відсвяткувала 40-річчя.

Єфросиніна висміяла плітки про її пластику та розповіла, що насправді робить раз на пів року 4 октября 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна доволі відверто обговорює у соцмережах з підписниками вікові зміни, процедури краси, тему фігури тощо.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше