З'явилися нові подробиці про найбільший електро кросовер KIA

25 января 2023

З'явилися нові подробиці про найбільший електро кросовер KIA

Вже найближчим часом компанія KIA планує представити свій найбільший електричний кросовер Kia EV9 і поступово розкриває подробиці майбутньої новинки, повідомляють на порталі Electrok. При цьому дані вдалося з'ясувати завдяки опитуванню, яке в корейській компанії проводили серед власників великих SUV.

Таким чином, вже зараз можна говорити, що EV9 отримає три варіанти силових установок і три варіанти батарей. Салон також буде доступний у двох варіаціях, залежно від кількості сидінь. Водночас у самій компанії Kia називають всю інформацію попередньою, хоч факт опитування підтверджують.

В анкеті, яку KIA надіслала клієнтам, було зазначено 5 варіантів комплектації EV9. При цьому потенційним покупцям пропонували вибрати найкращий на їхню думку варіант за характеристиками та вартістю.

У "базі" EV9 отримає 7-місний салон та батарею на 350 кілометрів. Потужність двигуна становитиме 200 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Дорожча версія отримає батарею на 470 км пробігу, а також можливість буксирування причепів вагою до 900 кг. Також у цій версії буде встановлено капітанські крісла замість заднього дивана.

Kia
Kia

Також автомобіль може мати силову установку на 400 к.с., з моментом, що крутить, від 515 Нм до 650 Нм. Ця версія зможе розганятися до 100 км/год за 5,2 секунди, а зовні її відрізнятимуть великі 21-дюймові диски і нові бампери. Салон при потужнішому двигуні може бути тільки 6-місним з капітанськими сидіннями.

Вже зараз експерти оцінюють вартість Kia EV9 в районі 56 – 73 тисячі доларів. При цьому старт продажу автомобіля заплановано вже до кінця 2023 року. При цьому варіанти комплектацій у компанії можуть переглянути, якщо отримають відповідний запит від потенційних покупців.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про новий британський електрокар, який нещодавно з'явився в Україні.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "заразила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії 4 мая 2024

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "запліднила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії Артист бачить тут причинно-наслідковий звʼязок

Переплюнули 5G у 500 разів: створено високошвидкісний пристрій 6G 4 мая 2024

Переплюнули 5G у 500 разів: створено високошвидкісний пристрій 6G

5 правил здорової спини: поради від невропатологині 4 мая 2024

Спина – це основа, каркас і стрижень здоров'я людини. І не всі знають, що сон, дихання, робота мозку, активність і життєздатність можуть залежати від стану хребта.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше