З'явилося більше подробиць про першу гарнітуру змішаної реальності Apple

29 марта 2023

З'явилося більше подробиць про першу гарнітуру змішаної реальності Apple

Apple провела закриту презентацію своєї першої гарнітури змішаної реальності. Її відвідали близько 100 топ-менеджерів компанії. Гаджет вважається у купертинівців зараз номером один. Про це повідомляє Bloomberg.

Насправді, це не перша демонстрація. Покази влаштовують з 2018 року щорічно. Але на поточному заході кількість глядачів була набагато більшою, з усіх підрозділів Apple. Попри поєднання доповненої та змішаної реальностей, гарнітура перебуває на етапі становлення. І її вихід для розробників загрожує ризиками. За очікуваннями фахівців, пристрій може коштувати не менше 3 тис. дол. І на початковому етапі він не матиме ключового додатка для залучення користувачів. До того ж, згідно з чутками, акумулятор буде зовнішнім і його доведеться міняти кожні 2 години.

Керівництво Apple все одно наполягає на виході, навіть якщо продукт не стане хітом одразу. У перший час стоїть мета продати близько млн одиниць. Поряд із так званим пілотом готують версію гарнітури вдвічі дешевшу за вартістю і з кращими функціями. Усі причетні до ідеї думають, що інтерес людей зросте, якщо нові версії гарнітури вийдуть протягом двох років від першого анонсу гарнітури.

Незважаючи на ризики, Apple мітить на лідера ринку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в ремінцях Apple Watch з'явиться нова функція. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Столтенберг підбив підсумки Ради Україна-НАТО 19 апреля 2024

Союзники за результатами зустрічі погодилися посилити Україну не тільки системами ППО, але й боєприпасами та БпЛА.

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною, більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США 19 апреля 2024

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною: більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США Він не планує проживати у Великій Британії у майбутньому

Київ атакують вітрянка та кашлюк: що спричинило інфекції і чи зупинять навчання у школах 19 апреля 2024

Головний санлікар запевняє, що епідемії немає, але погоджується, що кількість хворих чимала.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше