З'явився концепт зореліта з варп-двигуном для польотів зі швидкістю світла

15 июня 2014

Дизайнер Марк Рейдмейкер представив свій концепт космічного корабля з варп-двигуном, який дозволить розігнатися до швидкостей близьких до швидкості світла.

Концепт детально опрацьований під керівництвом фізиків Гарольда Уайта і Майка Окуда, які розробляють рухову установку для зорельота. Сам варп-двигун являє собою розвиток ідей багатьох фантастів і футурологів, які використовують теоретичну можливість викривлення простору-часу.

У ході розробки концепту, яка почалася ще в 2012 році, довелося відкинути безліч інших ідей, поставивши на чільне місце функціональність. Варто зазначити, що концепт одержав назву IXS Enterprise, а в його дизайні явно простежується спадщина культового серіалу Star Trek.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста 4 октября 2024

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста. Фото і відео Підозрюваному та його спільнику загрожує до 12 років позбавлення волі

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше