З'явився перший у світі смартфон, який складається тричі

22 мая 2024

З'явився перший у світі смартфон, який складається тричі

На виставці Display Week 2024 у Каліфорнії TCL продемонструвала прототип свого гнучкого смартфона під брендом TCL CSOT, який можна складати втричі. Цей пристрій містить 7,85-дюймовий екран із двома шарнірами, повідомляє gizchina.

Смартфон можна використовувати в трьох різних режимах: повністю складеному, частково розкладеному (лише дві з трьох частин) або повністю розгорнутому. Останній варіант особливо зручний для фільмів або роботи з кількома програмами при розділеному екрані.

Екран цього незвичайного смартфона підтримує два типи складання - Z-подібне і G-подібне, що дає змогу згортати його як рулон або скласти у формі гармошки. Товщина пристрою в розгорнутому стані трохи більша за 5 мм, а в складеному становить 17 мм. Завдяки своїй компактності, цей гаджет зручно поміщається в кишені.

Цей смартфон оснащений OLED-дисплеєм, який використовує технології Tandem, LTPO і PLP. Вони забезпечують високу яскравість, точне відтворення кольорів, енергоефективність і тривалий термін служби. Крім того, дисплей підтримує оновлення з частотою до 120 Гц і має щільність пікселів 420 ppi. Ще однією унікальною особливістю цього смартфона є підтримка 3D-сканування обличчя. Вбудований сканер захований під екраном.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що смартфони на Android подорожчають.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку 22 сентября 2024

Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку Співак отримав велику кількість добрих слів від шанувальників

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного 22 сентября 2024

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Кацурін із дітьми показав, як готувати ліниві вареники з білим шоколадом. Відео 22 сентября 2024

Ресторатор Міша Кацурін поділився з підписниками рецептом солодких лінивих вареників та показав своїх маленьких помічників по кухні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше