ЗСУ отримають бронетранспортери Bastion від компанії Volvo

6 октября 2022

ЗСУ отримають бронетранспортери Bastion від компанії Volvo - що відомо

Уже найближчим часом Франція має відправити в Україну 20 бронетранспортерів Bastion. За словами уряду країни, вони підписали договір з компанією Arquu, яка належить гіганту Volvo, про виробництво цих бронемашин саме для української армії. Виробництво вже майже завершено, повідомляє видання La Tribune, посилаючись на свої джерела.

Крім спеціальних бронетранспортерів, ЗСУ отримають від 6 до 12 самохідних гаубиць Caesar. САУ було взято з партії, яка призначалася для Данії.

Спочатку бронемашини  "Бастіон" розроблялися для французького спецназу, який діяв в Африці, а також для експорту до країни Близького Сходу. Ця особливість зумовила головний конструктивний нюанс – можливість працювати при температурі від -25°C до +55°C. Для підтримки екіпажу та збільшення автономності роботи, всередині є відсіки на 120 літрів питної води.

Управляти бронетранспортером можуть лише дві особи, а у відділенні десанту може розміститися до 10 людей. Броня автомобіля може захистити від бронебійних куль калібру 7.62х39 мм, а також уламків артилерійських боєприпасів. Додатковий комплект броні дозволяє бронемашині вже витримувати постріл натовського патрона 7.62х51 міліметр. Bastion має довгастий корпус та днище спеціальної форми, що посилює протимінний захист транспорту. БТР здатний витримати підрив мін та СВП до 6 кілограмів у тротиловому еквіваленті.

Враховуючи довжину БТРа, на даху є відразу три місця для встановлення автоматичних гранатометів калібру 40 мм або трьох кулеметів. Це є однією з виграшних особливостей цього транспорту, тому що на типовий бронетранспортер можна встановити лише одну одиницю озброєння.

Нагадаємо, що ми розповідали, що відбувається всередині броньовика при попаданні снаряда.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

Жінка відвезла до лікарні помпон від шапки - переплутала з їжаком 28 марта 2024

"Їжачок", якого жінка привезла на лікування, насправді виявився пухнастим помпоном від шапки.

У Курську сталася масштабна ДТП: автобус протаранив машини та зупинку 28 марта 2024

Загальна кількість постраждалих - 10 осіб, з них шестеро госпіталізовано. Серед постраждалих є двоє дітей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше