ЗСУ отримають унікальний комплекс Slinger для знищення дронів

7 сентября 2023

ЗСУ отримають унікальний комплекс Slinger для знищення дронів

Нещодавно стало відомо про постачання близько 150 бойових систем від австралійської компанії Electro Optic Systems (EOS) на потреби ЗСУ. За наявною інформацією, ці системи призначені для боротьби з одними з найважче доступних цілей - дронами-камікадзе. Як повідомили у виданні Defense Express, близько 100 модулів розраховані під середньоброньовану техніку на кшталт БТР-ів та БМП M113, а ось ще 50 комплексів будуть встановлені на колісних бронетранспортерах українського виробництва.

Раніше в мережі навіть показали відео, на якому український посол в Австралії Василь Мірошниченко випробовує цей модуль на одному з полігонів. Попри те, що посол не є професійним військовим, йому вдалося успішно вразити умовні цілі на дистанціях 500 та 1000 метрів.

Сам бойовий модуль складається з двох частин - автоматичної 30-мм гармати M230LF і кулемета 7,62-мм MAG58. При цьому найбільшу унікальність у системі забезпечує саме прицільне обладнання. Так, крім звичайного прицілу та сенсора вітру, комплекс обладнаний 4D-радаром EchoGuard.

Таким чином, радіолокаційна система Slinger має інструментальну дальність виявлення до 6 кілометрів у радіусі 120 градусів. Це дозволяє виявляти літаки типу Cessna з відривом 2,5 км, автомобілі – 3,5 км, людей – 2,2 км, БПЛА – від 1,4 м до 1 кілометра.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У російському Норильську горить склад з ацетоном та біопаливом 7 октября 2024

Площа пожежі складає півтори тисячі квадратних метрів. Про постраждалих не повідомляється.

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс 7 октября 2024

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс Артист спробував маніпулювати аудиторією, щоб привернути увагу фанатів

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше