ЗСУ підбили інноваційний російський "Прєдєл-Е" за 200 млн доларів

29 августа 2023

ЗСУ підбили інноваційний російський "Прєдєл-Е" за 200 млн доларів

Українські сили оборони продовжують активно обстоювати кожний сантиметр української землі. У ході оборонних і наступальних операцій знищується безліч техніки російських окупантів, причому серед розбитої техніки є досить рідкісні й цікаві екземпляри.

Так, нещодавно українські Реактивні сили вдало підбили черговий російський "аналоговий" комплекс для радіоелектронної боротьби. Йдеться про відносно нову розробку російського ВПК — мобільну берегову станцію загоризонтного виявлення підвищеної скритності "Прєдєл-Е".

Вперше цей комплекс показали у 2021 році, а у серпні 2023 року він заступив на бойове чергування в Україні. У "повністю таємному" режимі настанову відправили на окуповану Херсонщину, щоб відстежувати дії українських захисників на морі та на суші.

На захисті "надсучасного" РЛС був ще менш пафосний комплекс "Леєр-2", але і його українським силам оборони вдалося знищити. Таким чином, майстерність українських оборонців дозволила позбавити росіян установки вартістю 200 мільйонів доларів США.

auto.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дмитро Яремчук розказав про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою 7 октября 2024

"Нікому ще не казав, якими були останні слова тата". Дмитро Яремчук – про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою Народний артист України дав інтерв’ю OBOZ.UA

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

Армія Ізраїлю почала нову операцію на півночі Гази 7 октября 2024

Ізраїльські військові отримали розвіддані про присутність ХАМАС та його інфраструктуру в Джебалії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше