ЗСУ передали унікальні пункти спостереження на базі фургонів (фото)

16 августа 2022

ЗСУ передали унікальні пункти спостереження на базі фургонів - фото

В Україні існує багато талановитих людей, які здатні створювати справжнісінькі шедеври. Причому йдеться не лише про якісь шедеври мистецтва, а й про справді геніальні технічні винаходи, які останнім часом допомагають українській армії на сході та півдні.

Нещодавно група волонтерів за допомогою депутата з Полтавської облради Юрія Шаповала створила для ЗСУ компанії пункт "ЩИТ-бус Т5", а також пункт спостереження "Щит пікап". Серед основних завдань даної техніки, виявляти позиції окупантів, контролювати кордони країни та прифронтові території.

За даними видання "Мілітарний", основою базування даних пунктів є мікроавтобус та пікап. Серед додаткового обладнання цих автомобілів є вежі мобільного спостереження, широкі антени та акумулятори. Все це дозволяє проводити цілодобове спостереження за територією в режимі реального часу.

"Поки що техніка проекту працює у Сумській, Харківській та Донецькій областях. Незабаром вона з'явиться і в інших регіонах. Українське відеоспостереження передбачає деякі неприємні сюпризи для ворога. Але ми не розкриваємо їх з погляду національної безпеки", - розповів депутат Шаповалов.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Сенцова розказала про стереотипи, з якими зіткнулася, та замилувала фото чоловіка з сином 18 мая 2024

Очільниця Amnesty International Ukraine, юристка Вероніка Вельч, чий чоловік, режисер Олег Сенцов боронить Україну на фронті, розповіла про головні стереотипи, з якими їй як дружині військового довелося зіткнутися.

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години 18 мая 2024

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години

Санта Дімопулос показала планку і вправу з канатами 18 мая 2024

Блогерка та колишня співачка, мама двох дітей Санта Дімопулос, в житті якої спорт існує на постійній основі і в різних формах, показалася у спортзалі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше