ЗСУ знайшли незвичайне застосування для міського шатлу з Великобританії

12 сентября 2023

ЗСУ знайшли незвичайне застосування для міського шатлу з Великобританії

За останні півтора роки всі вже звикли, що на потреби української армії, як правило, передають або військову броньовану техніку або артилерійські системи або ППО. Також на потреби ЗСУ досить часто передають пікапи та баггі, але автобуси для потреби Збройних сил передають досить рідко.

Так, нещодавно українським військовим передали автобуси з Лондона, де вони довгий час возили пасажирів від залізничного вокзалу до аеропорту. Незважаючи на "специфічність" такої техніки, українські військові вигадали, як її використовувати максимально ефективно в умовах фронту.

Лондонські автобуси тепер служать українським військовим як польові шпиталі, а також використовуються як місця відпочинку для бійців, повідомляє Insider. Автобус, який переробили під госпіталь, має три ліжка, кардіомонітори та кисневі балони з крапельницями. Ще три автобуси військові зараз використовують як місця для відпочинку та для трансферу до місця військових навчань.

Нагадаємо, що нещодавно ЗСУ отримали нову бронетехніку від союзників.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд мають сини Путіна і яку "незручну" правду приховують у Кремлі 7 октября 2024

Який вигляд мають сини Путіна і яку "незручну" правду приховують у Кремлі. Фото Їх російському диктатору народила "коханка" Аліна Кабаєва

Надя Дорофєєва у кольорових міні влаштувала фешн-зйомку в паризькому готелі. Фото 7 октября 2024

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно у своєму кліпі показала моторошний сон матері, яка рятує дитину, влаштувала у паризькому готелі справжню фенш-зйомку.

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом, який на 9 років молодший за артистку 7 октября 2024

"Мене вже оженили": Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом, який на 9 років молодший за артистку. Відео Вона розсмішила публіку дотепною фразою

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше