Депутати зволікають із Е-декларуванням через президента і майно на окупованих територіях

7 октября 2016

За тиждень спливає строк подання електронної декларації чиновниками. А депутати Верховної Ради досі нидіють над ії заповненням. Для них це виявилося китайською грамотою. Одних непокоїть як записати, приміром, коштовності та шуби, інших - турбує кримська нерухомість, а ще когось - лякають імовірні грабіжники.

"Ой, її, згадую сліпих, глухих і ненароджених, підіймаю всі документи, тому шо дуже багато треба документів", - бідкається депутат Бурбак.

"Я коли її отримав, у мене був жах такий", - додає депутат Рибалка.

"Ньюанс в тому, що я її не заповнив. Вона то працює то не працює", - бідкається Бойко.

"Я не знаю як задекларувати всі мої пісні і вірші", - жартує Богомолець.

"Не заповнила ще, тому що в мене немає відповіді на декілька питань. Як мені декларувати мою власність, яка знаходиться в Криму? Що робити з цими нерухомостями, які знаходяться в Криму? Це не тільки у мене такі питання. У багатьох є якісь там квартири на Донбасі. Треба сплатити податок на нерухомість по містці розташування власності. Як це зробити? Кому? Путіну? От і все, оце мене хвилює", - обурюється депутатка Дєнісова.

А депутат Вілкул планує взяти цілу відпустку для заповнення декларації, бо "треба ж згадати всіх".

"Ще не заповнила. Я не розумію, і ми зараз взяли спеціаліста, щоб зрозуміти, яким чином оцінити три мої шуби. Три норки, три українські", - розповідає Кужель.

" Я здав уже! На своїй сторінці "ФБ" розмістив, тому що насправді не приймає декларації. Я чекав 3 тижні, не можу ввести. Так, шо почитайте, там багато цікавих речей", - хизується Балога.

"Я вже 3 драфти продивився. Три драфти – це перша версія, друга і третя, доти буде підготовлена остаточна версія", - каже депутат Жеваго.

А Новинський одразу попередив всіх ласих до його майна грабіжників, що має багато охорони, тому не радить нікому красти.

"Та в них купа охорони, ми знаємо як в олігархів все це відбувається. Скоріше грабуватимуть простих людей", - розповідає депутатка Гопко.

"Нехай залишається, навряд через цю декларацію виявлять злочинців, тому що, хто захоче приховати, той все рівно приховає, в крайньому випадку зі мною порадиться і я йому розповім", - каже Кірш.

"Багато депутатів мені відповідають, "обов'язково заповнимо, але після президента і премёєра"… От ми чекаємо", - додає Кужель.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лілія Ребрик із чоловіком і дочками в фемілі-луці привітала з 6-річчям середню дочку 1 мая 2024

Родина телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого 30-го квітня святкує 6-річчя своєї середньої доньки Поліни - її перший день народження у якості старшої сестри.

Герцогиня Единбурзька у квітковій сукні прогулялася Києвом із Зеленською в елегантному костюмі 1 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з герцогинею Единбурзькою Софі, яка нині перебуває з візитом в Україні.

Зірку "Ліги сміху" Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті, планують транспортувати за кордон 1 мая 2024

Зірку "Ліги сміху" Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті, планують транспортувати за кордон. Що відомо Реабілітація артиста та героя триває

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше