Apple закрила російський онлайн-магазин через обвал курсу рубля і готується підняти ціни

17 декабря 2014

Apple, акції якої коштують більше, ніж увесь фондовий ринок Росії, закрила доступ до російського онлайн-магазину.

При цьому інтернет-магазини американської компанії доступні в європейських країнах, США та Китаї. Закриття магазину пов'язане з обвалом курсу рубля.

"У зв'язку з надзвичайно різким коливанням курсу рубля наш російський онлайн-магазин на даний момент закритий для перегляду цін. Ми приносимо вибачення покупцям за можливі незручності", - сказав представник Apple .

Через зростання курсу долара вартість iPhone 6 і 6 Plus в Росії стала нижче європейської (440 євро за поточним курсом, тоді як в ЄС гаджет коштує від 700 євро) і американської.

Востаннє компанія закривала російський онлайн-магазин наприкінці листопада перед підвищенням цін на техніку Apple приблизно на 25 відсотків.

Нагадаємо, російський уряд заявив, що нібито придумав, як виборсатися з економічної прірви.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Могилевська показала милі ранкові обійми з 4-річною дочкою 18 мая 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка в перший день нового року повідомила про усиновлення дітей, старшої доньки Мішель і молодшої Софії, показала ранкову рутину з ними.

Прорив труби біля ТРЦ Ocean Plaza: поліція розслідує можливу розтрату майна у великих розмірах 17 мая 2024

Прорив труби біля ТРЦ Ocean Plaza: поліція розслідує можливу розтрату майна у великих розмірах. Подробиці і фото Винним загрожує до восьми років позбавлення волі

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину 17 мая 2024

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину Виявилося, артистка мала перелік пісень, які дозволяє українізовувати

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше