Google збирається зайнятися здоров'ям всього людства

30 июля 2014

Підрозділ інноваційних розробок Google Х збирається зайнятися здоров'ям людства і запускає новий проект Baseline Study, який повинен зібрати величезний масив даних про стан здоров'я людей.

Для збору інформації будуть залучені добровольці, які дадуть згоду на зняття з себе показників температури, серцевого ритму, рівня цукру і безлічі інших даних, які передаватимуться в головний інформаційний центр для аналізу. Працювати над проектом будуть близько сотні медиків і мікробіологів. До їхнього завдання також входитиме пошук відхилень у молекулярно-генетичних даних, які дозволяють діагностувати розлади на ранній стадії розвитку.

Як розраховують в Google, кількість добровольців, які будуть анонімно передавати дані про свій організм може вже найближчим часом зрости зі 175 чоловік до декількох тисяч, що дозволить знайти нові методи лікувань хвороб, у тому числі і різноманітних серцево-судинних захворювань і навіть раку.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під Києвом рецидивіст напав на поліцейських, а потім погрожував їм зброєю 11 мая 2024

Під Києвом рецидивіст напав на поліцейських, а потім погрожував їм зброєю. Подробиці і відео Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі

Глухоту дитини вилікували після революційної генної терапії 11 мая 2024

Дівчинка почала чути через декілька тижнів після операції.

"Справжня Барбі" Хілтон знялася у вбранні від українського бренду. Фото 11 мая 2024

Українські бренди вже давно заняли місце у серцях світових зірок. Вкотре це довела американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон, яка обрала лук від бренду Gasanova для нової зйомки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше