Фізики знайшли в нашій галактиці ймовірний вихід в паралельний Всесвіт

26 января 2015

Команда фізиків з Індії, Італії та США, ґрунтуючись на своїх дослідженнях, заявила, що в центрі гало Чумацького шляху й інших спіральних галактик може бути червоточина.

Свою роботу вчені опублікували у виданні Annals of Physics, коротко про неї пише Міжнародна школа передових досліджень в італійському Трієсті.

"Якщо з'єднати карту темної матерії в Чумацькому Шляху з останньою моделлю Великого Вибуху і припустити існування просторово-часових тунелів, то можна побачити, що в нашої галактики може бути один з таких тунелів", - пояснив астрофізик Паоло Салуччі.

Він уточнив, що він разом з колегами вирішив рівняння, яким у фільмі Крістофера Нолана "Інтерстеллар" займалася одна з його персонажів, донька головного героя Мерф. "Ми зробили це до того, як вийшов фільм", - зазначив Салуччі.

Червоточини є тунелями, які з'єднують дві віддалені області простору-часу. В залежності від шансу пройти через неї і назад "кротові нори" поділяються на прохідні і непрохідні.

Отримане фізиками рішення показує, що крізь цю кротову нору можна пройти. Тим не менш, самі дослідники наголошують, що їхні викладки є теоретичними, на практиці може виявитися, що в Чумацькому шляху немає червоточин.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Boeing Starliner із екіпажем знову спробують запустити 10 травня 8 мая 2024

Boeing Starliner із екіпажем знову спробують запустити 10 травня

Камалія похвалилася пристрастю дочок до музики та показала їх в образі рокерок 8 мая 2024

Співачка Камалія, яка днями замилувала довгоочікуваною зустріччю з 10-річними доньками Мірабеллою та Арабеллою, показала архівне відео з ними.

Китайці розігнали людиноподібного робота Tiangong до 6 км/год і навчили ходити незнайомими сходами 8 мая 2024

Китайці розігнали людиноподібного робота Tiangong до 6 км/год і навчили ходити незнайомими сходами.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше