Огляд популярних дитячих смарт-годинників

7 декабря 2018

Мабуть, більшість батьків вдячні винахідникам смарт-годинникам для дітей. Адже з їх допомогою, завжди можна дізнатися, де знаходиться дитина. Для дітей ж ці маленькі девайси - символ їх «дорослості» і важливості. Розглянемо більш детально кожного представника «розумних» годинників для дітей.

Годинники Smart Baby Watch - діти завжди під наглядом

Розумні годинник під цією назвою - це продукт перевіреного і надійного китайського бренду. Вибирати годинник потрібно обдумано, тому що не кожна модель підійде школяреві і дитині 3-4 років. Школярі вже більш вимогливі до функціоналу таких девайсів.

Модельна лінія Smart Baby Watch Q50 - це смарт-годинники для дітей 2-6 років з безпечним корпусом. У цих моделях є наступні функції:

  • - Маяк GPS (з якісним GPS-покриттям);

  • - Кнопка SOS;

  • - Можливість здійснювати голосові дзвінки;

  • - Обмеження території (якщо дитина перетнула заборонену зону, то батьки відразу про це дізнаються).

Модельний ряд Smart Baby Watch Q80 -це сенсорні годинники з GPS для дітей 5-8 років. Тут є такі функції:

  • - Замір кількості кроків;

  • - Кнопка тривожного сигналу (SOS);

  • - Опція anti якщо дитина втратила гаджет;

  • - Сигнал про те, що годинник знятий з руки дитини.

  • - У цих моделях є пристрій для підслуховування і можливість міняти ремінці.

Смарт-годинник Ergo - яскравий дизайн і GPS-трекер

Розумні годинник ERGO TRACKER KID'S мають батарею на 400 мАг, вбудований трекер GPS, і відрізняються яскравими і стильними дизайнерськими рішеннями. Для синхронізації з айфонами і смартфонами потрібно всього лише встановити безкоштовний додаток. Цей годинник не боїться пилу, крапель води, ударостійкий завдяки силіконовому і пластиковому корпусу.

Смарт-годинники ERGO JUNIOR також сподобаються дітям завдяки своєму яскравому дизайну. Вони прості в налаштуванні, їх функції можуть замінити мобільний телефон, оснащені GPS-навігатором і ємною батареєю.

Девайси GoGPS - смарт-годинник для дітей на всі випадки життя

Що може бути важливіше безпеки дітей. В смарт-годинниках GoGPS вбудована прогресивна функція GPS-пошуку дитини. На карті в вашому смартфоні ви в будь-який момент побачите, де знаходиться ваша дитина. На даний годинник дзвонити можна тільки з встановлених номерів, так що ваше чадо ніхто сторонній не потурбує. Дитина також зможе дзвонити натисненням однієї кнопки на 10 встановлених номерів. При натисканні на кнопку SOS, годинники будуть дзвонити по колу по потрібним номерам, поки хтось не візьме трубку. Є функція прослушки. Батарея може працювати до 3-х днів. Екран відображає інформацію під будь-яким кутом.

В онлайн-магазині ЖЖУК вас чекає найширший вибір кращих смарт-годинників. Консультант завжди допоможе зробити правильний вибір.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

Ексдружина Гусєва похизувалась стрункими формами за 4 місяці після пологів 26 апреля 2024

Колишня дружина футболіста Олега Гусєва, Маша Гуревич, яка у січні вдруге стала мамою, похизувалася стрункою фігурою в бікіні.

Правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок 26 апреля 2024

Вилучили "товару" на 4 млн грн: правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок. Фото Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.5
Эпицентр

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше