Легкі кроки: три кроки до модного "луку" цієї осені

9 ноября 2016

Жіноче взуття - ключовий елемент в гардеробі будь-якої модниці. Кожна "продвинута" модниця знає, що можна купити скромний одяг, і, доповнивши його якісним взуттям і сумкою, виглядати на всі сто! Чому так виходить? Тому що саме сумка і взуття сигналізують про якість матеріалів, а фасон взуття і його колодка - вкрай важкі елементи для недобросовісних фальсифікаторів.

У цій статті ми спробуємо зібрати воєдино всі тенденції цієї осені і виділити з них п'ять найбільш значущих і важливих. А, головне, ми припускаємо, що ці тенденції збережуться і в наступних сезонах, так що сміливо можете запасатися взуттям із зазначених нами новинок.

Отже, давайте розберемо, які три кроки ми можемо зробити назустріч модному взуттю.

Крок 1: Масивне взуття

Масивні черевики в цьому сезоні перестали бути прерогативою модних показів і сміливо зробили крок "в народ". Це не означає, що, одягнувши такі, ти будеш виглядати як кожна пересічна. Адже вся "фішка" в поєднанні. А поєднання в цьому сезоні досить екстремальне - масивні буци і шовкова сукня. Як тобі така еклектика? Навіть якщо на перший погляд це звучить химерно, то, придивившись до подібних образів в лайфжурналах світових модниць, ти помітиш, як масивне взуття може підкреслювати жіночність і тендітність. Доповнивши такий образ шкіряною курткою або оверсайз-кардиганом, ти плавно увіллєшся в світове модне суспільство. Ще одна хороша новина - таке жіноче взуття недорого можна запросто купити в інтернеті, тобто зробити покупку навіть не виходячи з дому.

Крок 2: Високі чоботи

Час згадати класику на кшталт "Д’Артаньян" і "Гардемарини вперед". Високі ботфорти як ніколи модні. Таке взуття слід використовувати в гардеробі вкрай акуратно, щоб не виглядати вульгарно. Тобто кричущі декольте сюди не зовсім підходять. А ось міні - дуже навіть. І теплий оверсайз светр великої в'язки - і вже ніхто не посміє припустити, що ви працюєте на півставки на окружній.

Крок 3: Багато деталей

Звичайні чоботи? Класичні човники? Однотонні ботики? Ви смієтесь? Це вийшло з моди ще кілька років тому! На даний момент актуально все, що стирчить, блищить, струмує та іскриться. Що ми маємо на увазі: заклепки, стрази, ремені, гудзики, надстрочки, різна текстура деталей і яскравий колір. Не бійтеся виглядати епатажно і яскраво. Сіре, чорне і коричневе залиште до кращих часів. Осінь - це не обов'язково немаркі і непомітні кольори і моделі, тільки від вас залежить, наскільки яскравий настрій ви подаруєте собі і оточуючим.

Для цієї статті ми використовували інформацію з сайту інтернет-магазину взуття Легкі Кроки.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ведучі Євробачення 2024 вразили образами в другому півфіналі 10 мая 2024

Обтисле міні і розкішне максі. Ведучі Євробачення 2024 вразили образами в другому півфіналі Зірки обрали яскраве вбрання

Названо 5 фактів про синдром хронічної втоми – реальну хворобу, яка залишається невидимою і стигматизованою 10 мая 2024

Виснажлива втома, безсоння, знесилення після занять спортом, м’язові болі можуть бути симптомами синдрому хронічної втоми, який не діагностують остаточно у 80% пацієнтів. Якщо його ігнорувати або неправильно лікувати, він трансформується в депресію.

27-річна жінка, яка збиралася вийти заміж, дізналася, що біологічно вона чоловік 10 мая 2024

Лікарі виявили у неї рідкісне захворювання, за якого її статеві хромосоми чоловічі, а гормональний фон – жіночий.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше