Шкільна форма для дівчаток від вітчизняного виробника ТМ «Тімбо»

19 июля 2018

Величезне значення для дівчинки має її зовнішній вигляд. Гарне плаття доставляє радість і піднімає настрій. Те саме можна сказати і до шкільної форми. В першу чергу маленької жінці важлива краса і стиль одягу, на другому місці стоїть зручність і комфорт. Приємна кольорова гама, непомітні прикраси (поясок, бантики, білий комірець і манжети), модний фасон - ось на що варто звернути увагу при покупці шкільної форми для дівчаток. Батьки розуміють, що «наряди» повинні володіти і іншими якостями: практичністю, міцністю, стійкістю до великої кількості прань. До дитячого одягу пред'являються особливі санітарно-гігієнічні норми, за цим теж необхідно простежити.

Купити шкільну форму для дівчинки високої якості за оптимальною ціною

Шкільна форма для дівчинки проектується кваліфікованими дизайнерами, які враховують особливості підліткової будови тіла дітей. Продукція виготовляється на високотехнологічному обладнанні. Для пошиття беруться матеріали і фурнітура, де вміст натуральної що становить не менше 50%. Тому купити шкільну форму для дівчинки ТМ «TIMBO» - отримати одяг красивий, зручний і безпечний для здоров'я дитини.

Асортимент товарів для дівчинки в інтернет-магазині:

Плаття. Для весняно-осіннього періоду, коли на вулиці тепло, а в класах жарко, чудово підійдуть моделі, пошиті з 100% льону. Дихаюча тканина, приємна до тіла, особливо рекомендується дітям схильним до алергії, з чутливою шкірою. Взимку знадобляться сукні з вовняних матеріалів. Невеликий відсоток синтетики забезпечить високу зносостійкість одягу.

Сарафани - практична модель. Чудово підходить для будь-якого сезону. Коли тепло, можна надіти легку блузку, похолодає - водолазку, взимку - светр.

Піджаки, спідниці, брюки. Піджак, брюки або спідниця - діловий стиль. Строгий одяг не відволікає від навчання, налаштовує на робочий лад і в той же час дуже практичний. Заміна блузок підтримує гігієну. У задушливій кімнаті можна зняти піджак і надіти його, виходячи на вулицю.

Блузи, сорочки, водолазки. Якщо замінити строгу сорочку ошатною блузою - відразу ж зміниться зовнішній вигляд. Діловий одяг перетворюється в святковий, який підходить для урочистих випадків.

Шкільна форма для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO

Перевага шкільної форми ТМ «TIMBO»:

  • - Пошитий з якісних, натуральних матеріалів і фурнітури;
  • - Дизайн розроблений з урахуванням сучасних тенденцій моди;
  • - Зручний фасон, акуратний пошив, комфортне носіння;
  • - Широкий асортимент, різноманітні фасони і забарвлення;
  • - Придбання товару в роздріб або оптом;
  • - Система оплати вибирається покупцем: безготівковий розрахунок, накладений платіж або оплата готівкою при отриманні в магазині або у кур'єра;
  • - Доставка зручним перевізником або самовивезення;
  • - Детальна консультація менеджерів.

Вдалих вам покупок шкільної форми для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Росія спробувала скопіювати ППО Patriot 25 апреля 2024

Росія спробувала скопіювати ППО Patriot

Інна Мірошниченко розповіла, яку прийомну дитину вони шукають 25 апреля 2024

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна Мірошниченко розповіла, як просувається пошук їхньої майбутньої прийомної дитини.

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну 25 апреля 2024

Письменник-пропагандист Олександр Пелевін заявив, що в Росії багато діячів культури підтримують Україну Він вважає, що проукраїнські колеги обирають шлях замовчування війни

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше