Дизайн магазину парфумерії та косметики

20 января 2020

Важливою складовою цілісного та гармонійного дизайну магазину парфумерії та косметики є вдале поєднання різних видів торгового обладнання – металевих стелажів, ніш, скляних вітрин, а також ергономічне їх розташування в торговій залі.

Урахувати всі деталі та створити оригінальний дизайн магазину в Україні можуть креативні дизайнери студії Partner Design. А ми розглянемо деякі ідеї для облаштування торгового простору.

дизайн магазину косметики

Ідеї для інтер’єру магазину косметики

  • - Якщо йдеться про монобрендовий бутік, то до розробки дизайну варто підійти з урахуванням фірмового стилю певної марки косметики.
  • - Хорошим прийомом буде розміщення острівної вітрини в центрі зали, а вздовж стін можна встановити колони зі стелажами.
  • - На вітрині краще розмістити косметичні товари дорогих брендів та актуальні акційні пропозиції.
  • - Також багато дизайнерів успішно використовують прийом з дзеркалами у торгових залах – у них відбивається весь зал і численні освітлювальні прилади. Це створює особливу магічну атмосферу в магазині, що надзвичайно сильно впливає на настрій клієнтів та їх бажання робити покупки.
  • - З обладнання для косметичного чи парфумерного магазину краще використовувати скляні вітрини с підсвічування, стійки-накопичувачі, вітрини-прилавки, полички, стелажі. Товар повинен розташовуватись на такій висоті, щоб покупець міг вільно розглянути позиції, які його зацікавили.
  • - Цікаве рішення для інтер’єру косметичного чи парфумерного магазину – встановлення екрану, що буде транслювати рекламні ролики, інформацію про акції та новинки брендів.

Інтер’єр тематичного парфумерно-косметичного магазину

Зараз в моді природна краса, екологічність та натуральність. Якщо магазин орієнтований на продаж натуральної косметики, для оздоблення інтер’єру чудово підійде еко-стиль, який ще більше підкреслить природність продукції.

дизайн магазину косметики

Актуальними будуть стелажі з натуральної деревини, плетені меблі, а в якості декору можна використовувати текстиль, живі рослини, кераміку, тематичні постери тощо. Концепцію природної краси підтримають природні кольори – білий, пісочний, зелений, бежевий, оливковий. Оригінально будуть виглядати сірі стіни з бетону – ніби первісний недоторканий фон для косметики та парфумерії з природним еко-складом. Замість полиць для розташування товарів можна використовувати ніші с підсвіченням, аби краще продемонструвати красу і витонченість косметичних чи парфумерних продуктів.

Ще більше актуальних ідей можна знайти на офіційному сайті студії Partner Design.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше